Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
De groep van Arbeidscentrum de Bruggen

Arbeidscentrum de Bruggen

Dagbesteding Arbeidscentrum de Bruggen in Alphen aan den Rijn

Ben je ouder dan 18 jaar en heb je een verstandelijke beperking? Zoek je een prettige en gezellige dagbestedingsplek om te werken of stage te lopen? Woon je in de omgeving van Alphen aan den Rijn?

Dagbesteding
Vakgericht
Volwassenen

Locatiegegevens

Rijnvicus
Distributieweg 10
2404 CK Alphen aan den Rijn

Openingstijden

Maandag tot vrijdag

09:00 tot 16:00 uur

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over onze dagbestedingslocaties? Of heb je een vraag? Vul het contactformulier in.

Of bel 0800 99 88 777

Aanmelden voor dagbesteding?

Vul vrijblijvend het oriëntatieformulier in. Wij nemen daarna telefonisch contact met je op om samen de mogelijkheden te bespreken.

Dan is Arbeidscentrum (AC) de Bruggen wellicht iets voor jou!

Wat is AC de Bruggen?

Arbeidscentrum de Bruggen is een dagbestedingsgroep waar wij arbeidsmatig werk doen. Dat betekent dat wij voor verschillende bedrijven en winkels producten inpakken. Sommige producten moeten gewogen, geteld of geprijsd worden. Het meeste werk kun je hier zittend doen en in jouw eigen tempo. We gaan uit van wat je kunt en graag doet. Met alle leuke, afwisselende klussen en goede sfeer is je werkdag zo om!

Hoe werken wij bij AC de Bruggen?

Vind je het leuk om uit te zoeken wat jij nu echt leuk vindt? Wil je misschien iets nieuws leren of ergens beter in worden? Samen met de begeleiders ga je ontdekken wat jij kunt en leuk vindt. Wij helpen jou om je talenten te vinden en te ontwikkelen.

Waar kun je ons vinden?

Rijnvicus is een groot gebouw van de gemeente in Alphen aan den Rijn. Hier huren verschillende bedrijven een ruimte om hun producten te maken. Wij hebben in dit gebouw ook onze eigen werkruimte. Wij ondersteunen deze en andere bedrijven om producten verzendklaar te maken. Dit doe je in je eigen tempo en zonder werkdruk. Wat wij heel erg leuk vinden is dat we deze producten in de winkels terugzien. Dat geeft ons heel veel voldoening!

Rijnvicus heeft ook een grote kantine met professionele keuken, waar wij gebruik van mogen maken. Je kunt hier je meegebrachte lunch eten of tegen een klein bedrag een heerlijke lunch kopen. In de zomer kunnen we gebruik maken van het terras.

Extra's

We vinden het fijn om jou te verrassen met je verjaardag en de feestdagen. Één keer per jaar organiseren we een teamuitje. Een leuke dag waarbij we met de hele groep een uitstapje maken.

Werkomgeving

  • In een lichte en ruime werkruimte binnen Rijnvicus in Alphen aan den Rijn.
  • Een fijne sfeer en gezellige collega's
  • Makkelijk bereikbaar met de fiets, de bus en taxi.

 

 

Foto's van dagbesteding Team AC de Bruggen

John en Mike van dagbesteding Team AC de Bruggen Rijnvicus dagbesteding Team AC de Bruggen Merel van dagbesteding Team AC de Bruggen
John en Mike van dagbesteding Team AC de Bruggen Rijnvicus dagbesteding Team AC de Bruggen Merel van dagbesteding Team AC de Bruggen

Aanmelden in drie stappen

1

Gegevens invullen

Wil jij jezelf of iemand anders aanmelden?
Vul allereerst in het oriëntatieformulier je gegevens in.

2

Telefonisch contact

Daarna word je binnen vijf werkdagen door ons gebeld. Samen bespreken we de mogelijkheden.

3

Aanmelden

Kunnen wij bieden wat jij zoekt? Dan ontvang je van ons een uitgebreid aanmeldformulier om de aanmelding concreet te maken.