Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Een medewerker aan het werk bij Basalt in Delft

Dagbesteding Basalt

Restaurant ''Bij ons'' in het revalidatiecentrum Basalt in Delft

Ben jij boven de 18 jaar en vind je werken in de horeca leuk? Maak je het mensen graag naar hun zin? Dan is werken in het bedrijfsrestaurant van het revalidatiecentrum Basalt wellicht iets voor jou!

Dagbesteding
Vakgericht
Horeca
In Delft

Locatiegegevens

Reinier de Graafweg 1
25252 AD in Delft

 

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag

08:30 uur tot 17:00 uur

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over onze dagbestedingslocaties? Of heb je een vraag? Vul het contactformulier in.

Of bel 0800 99 88 777

Aanmelden voor dagbesteding?

Vul vrijblijvend het oriëntatieformulier in. Wij nemen daarna telefonisch contact met je op om samen de mogelijkheden te bespreken.

In het revalidatiecentrum Basalt komen mensen om te herstellen na een ziekte of een ongeluk. Deze mensen krijgen therapie, doen oefeningen bijvoorbeeld om weer goed te kunnen bewegen.

Ipse de Bruggen runt hier het restaurant voor bezoekers en de mensen die revalideren bij Basalt. Wij doen dit op onze eigen manier, met lekkere broodjes en service met een lach.

Groeien in je werk

Je werk is heel afwisselend, van gerechten klaarmaken tot bediening. We bakken ook zelf koekjes en taartjes. Natuurlijk houden we het restaurant en de keuken goed schoon.

Je werkt niet alleen in het restaurant, maar helpt ook bij de receptie van Basalt. Hier neem je de telefoon aan, verbind je de telefoon door of je zorgt dat de vergaderzalen van Basalt er tip top uitzien. Denk aan tafels schoonmaken, tafels en stoelen neerzetten hoe ze dat gevraagd hebben, koffie en thee kopjes aanvullen. Maar dit zijn nog lang niet alle werkzaamheden! Ook hebben we sinds kort een service groep, hier maken we de koffieautomaten schoon en vullen we ze aan. Ook wassen we en strijken we onze eigen werksloven. Verder verzorgen we de kleding van het personeel, zo komen deze binnen van de wasserette en hangen wij deze op maat op. Ook verzorgen wij het Basalt terrein, we verschonen bijvoorbeeld de vuilniszakken en we zorgen ervoor dat in de winter het terrein goed blad vrij wordt gemaakt.

We kijken samen wat je al kunt en welke nieuwe dingen je wilt leren. Je krijgt begeleiding maar het is ook mogelijk dat je zelfstandig werkt. Daarnaast kun je cursussen volgen of je voorbereiden op een baan in een bedrijf.

De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 09.00  uur – 15.30 uur.  Heel soms zijn de werktijden anders. Dit is voornamelijk als er partijen zijn. Het kan zijn dat je dan van 13.00 uur tot 20:00 werkt.

Dagbesteding Basalt heeft een folder gemaakt met extra informatie. Klik hier voor de folder. 

Werkomgeving

  • In een revalidatiecentrum met grote binnentuin
  • Veel contacten met medewerkers en bezoekers
  • Sociaal en multifunctioneel gebouw vlak bij het Reinier de Graaf ziekenhuis

Locatiekenmerken

  • Licht beschermde werkomgeving
  • Horeca
  • Goed bereikbaar met openbaar vervoer halte Revalidatiecentrum (bus) of halte Diepenbrockstraat (tram) 

Foto's dagbestedingslocatie Basalt

Medewerker is bezig met het wasgoed bij Basalt Groepsfoto van medewerkers van Basalt Medewerker is bezig in de tuin bij Basalt
Medewerker is bezig met het wasgoed bij Basalt Groepsfoto van medewerkers van Basalt Medewerker is bezig in de tuin bij Basalt

Aanmelden in drie stappen

1

Gegevens invullen

Wil jij jezelf of iemand anders aanmelden?
Vul allereerst in het oriëntatieformulier je gegevens in.

2

Telefonisch contact

Daarna word je binnen vijf werkdagen door ons gebeld. Samen bespreken we de mogelijkheden.

3

Aanmelden

Kunnen wij bieden wat jij zoekt? Dan ontvang je van ons een uitgebreid aanmeldformulier om de aanmelding concreet te maken.