Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Eethoek dagbesteding De Gilde in Nootdorp

Dagbesteding De Gilde

Dagbesteding De Gilde in Nootdorp

Bij dagbesteding De Gilde staan in contact zijn en beleving en actief zijn centraal. De dagbesteding is geschikt voor (jong)volwassenen en ouderen met een ernstig tot matig verstandelijke en/of meervoudige beperking. In dit vernieuwde pand gelegen in een bedrijventerrein in Nootdorp, is er aandacht voor jou als individu, maar hangt er ook een goede groepssfeer. De ontwikkelingsniveaus zijn zeer divers. Zo kun je terecht in groepen waar er meer zelfstandigheid is en groepen die meer begeleiding en/of intensievere zorg nodig hebben.  

Dagbesteding
Belevingsgericht
(Jong-) Volwassenen, ouderen
Op een bedrijventerrein

Locatiegegevens

De Gildeweg 25
2632 BD   Nootdorp

 

Openingstijden

Maandag tm vrijdag 

09:00-15:00 uur

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over onze dagbestedingslocaties? Of heb je een vraag? Vul het contactformulier in.

Of bel 0800 99 88 777

Aanmelden voor dagbesteding?

Vul vrijblijvend het oriëntatieformulier in. Wij nemen daarna telefonisch contact met je op om samen de mogelijkheden te bespreken.

Goed leven

Ieder mens heeft recht op een goed leven. Zo werken wij o.a. met het LACCS-programma om je zo goed mogelijk te begeleiden. LACCS staat voor de volgende vijf leefgebieden; Lijf, Alertheid, Contact, Communicatie en Stimulerende tijdsbesteding. Daarnaast ondersteunen we je in het behouden van eigen regie, ontwikkeling en het laten uitkomen van wensen.  

Om de begeleiding optimaal te houden overleggen wij regelmatig en maken wij afspraken met ouders en verzorgers en een team van deskundigen. Ook zorgen wij voor een goed geschoold team.

Een beeld van de Gilde

Ben je slecht ter been of rolstoel gebonden, dan kan je de lokalen op de begane grond bezoeken. Je krijgt gerichte begeleiding bij het behouden van vaardigheden, het zoeken naar ontspanning of het stimuleren van ontwikkeling. Met hierbij volledige ondersteuning bij de algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL).

Ben je goed ter been en kan je gebruik maken van de trap in het pand, dan kan je de eerste etage bezoeken. Je kan dan binnen een voorspelbare omgeving en structuur aangepast werk verrichten. Met hierbij volledige ondersteuning bij de ADL.

Aanmelden in drie stappen

1

Gegevens invullen

Wil jij jezelf of iemand anders aanmelden?
Vul allereerst in het oriëntatieformulier je gegevens in.

2

Telefonisch contact

Daarna word je binnen vijf werkdagen door ons gebeld. Samen bespreken we de mogelijkheden.

3

Aanmelden

Kunnen wij bieden wat jij zoekt? Dan ontvang je van ons een uitgebreid aanmeldformulier om de aanmelding concreet te maken.