Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Pand van Lunchcafé De Kombuis

Dagbesteding de Kombuis

Lunchcafé De Kombuis in Nootdorp

Ben je 18 jaar of ouder en op zoek naar een baan in de omgeving van Nootdorp?
Dan is De Kombuis wellicht iets voor jou!

Dagbesteding
Vakgericht
Vanaf 18 jaar
Op Landgoed Craeyenburch

Locatiegegevens

Brasserskade 4
2631NC Nootdorp

Openingstijden

Maandag tot vrijdag

08:30 uur tot 16:00 uur

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over onze dagbestedingslocaties? Of heb je een vraag? Vul het contactformulier in.

Of bel 0800 99 88 777

Aanmelden voor dagbesteding?

Vul vrijblijvend het oriëntatieformulier in. Wij nemen daarna telefonisch contact met je op om samen de mogelijkheden te bespreken.

De Kombuis is een sfeervolle horecalocatie op Landgoed Craeyenburch. Deze locatie bestaat uit een lunchcafé en catering en er is ook een postkamer. Hier werken mensen met een matige tot licht verstandelijke beperking.


Het lunchcafé

Heb jij een voorliefde voor de horeca? Als je bij De Kombuis in het lunchcafé werkt, verricht je allerlei horeca activiteiten. Je kan hierbij denken aan helpen in de bediening of keuken, afwas, schoonmaken en boodschappen doen.

Je krijgt hier de ruimte om zowel zelfstandig en samen te werken. Er worden ook partijen en recepties georganiseerd die buiten de werktijden vallen, maar dit doen wij altijd in overleg.


Catering

Bij de catering verzorg je elke dag met veel plezier koffie en thee voor vergaderruimten in het hoofdkantoor op het terrein van Craeyenburch. Koffie, thee en kopjes zet je netjes klaar op serveerwagens en deze breng je naar de diverse ruimtes. De serveerwagens haal je na gebruik weer op waarna de afwas wordt gedaan.

Dagelijks worden de koffieautomaten bijgevuld en schoongemaakt. Vergaderruimten worden netjes gehouden. Blikjes frisdrank en kleine snacks worden verkocht. De keukens worden opgeruimd en schoongemaakt.

Regelmatig zijn er extra taken in de aula. Voorbeelden hiervan zijn helpen in de bediening, bij recepties en feesten of er is een catering bij een dagbesteding.
Bij recepties en feesten worden werktijden altijd overlegd.

Postkamer

Op de postkamer kun je ook verschillende werkzaamheden doen. Zo breng je op het Landgoed en locaties in de buurt de post rond. En haal je de uitgaande post op. Dit doe je in tweetallen. Dit kan lopend of op de fiets.

Verder wordt er op de postkamer in opdracht gekopieerd, gelamineerd, gevouwen, boekjes ingebonden, enveloppen gevuld, papier gesneden, geknipt of versnipperd.

Werkomgeving

  • Op Landgoed Craeyenburch
  • Groene omgeving
  • Lunchcafé is licht en ruim opgezet

Foto's van dagbestedingslocatie de Kombuis

cliënt aan het werk bij dagbesteding de Kombuis begeleider en client aan het werk bij dagbesteding de kombuis client aan het werk bij De Kombuis - dagbesteding Ipse de Bruggen
cliënt aan het werk bij dagbesteding de Kombuis begeleider en client aan het werk bij dagbesteding de kombuis client aan het werk bij De Kombuis - dagbesteding Ipse de Bruggen

Aanmelden in drie stappen

1

Gegevens invullen

Wil jij jezelf of iemand anders aanmelden?
Vul allereerst in het oriëntatieformulier je gegevens in.

2

Telefonisch contact

Daarna word je binnen vijf werkdagen door ons gebeld. Samen bespreken we de mogelijkheden.

3

Aanmelden

Kunnen wij bieden wat jij zoekt? Dan ontvang je van ons een uitgebreid aanmeldformulier om de aanmelding concreet te maken.