Gasterij De Bollaarshoeve

Gasterij De Bollaarshoeve | Ipse de Bruggen

Natuurlijk genieten

Vanaf het terras kijk je uit over een mooie groene omgeving en heb je zicht op de fraai gerestaureerde historische boerderij De Bollaarshoeve. Op het terras of in de sfeervolle ruimte binnen kun je lunchen of genieten van heerlijke koffie en thee met huisgemaakt banket. Vers, bereid met producten uit de regio, zoveel mogelijk duurzaam en met zorg voor jou uitgekozen. 

We organiseren workshops op aanvraag, speciaal voor het maken van banket of seizoengerechten en serveren een hapjesdiner waarbij je diverse kleine hapjes proeft en toch geniet van een volledige maaltijd.

Heb je een feestje, vergadering, high tea of wil je misschien wel een workshop organiseren? Het kan allemaal bij Gasterij De Bollaarshoeve.

Houd onze facebook pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van onze acties!

Volg ons op Facebook en Instagram!

Over ons | Ipse de Bruggen

Bijzondere bediening

In de gasterij werken mensen met een verstandelijke beperking. Ze maken (onder begeleiding van een professionele kok) banket in de bakkerij, beleggen broodjes in de keuken en bedienen de gasten. Je merkt al snel dat de medewerkers er samen met hun begeleiders alles aan doen om jou te laten genieten van alles wat Gasterij De Bollaarshoeve biedt.

Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. De bediening is vriendelijk en attent. Om het hen én jou zo gemakkelijk mogelijk te maken, is er een handig bestelsysteem. Je krijgt een bestelbon waar de drankjes, het banket en de lunchgerechten op staan vermeld. Je kruist aan wat je wilt bestellen en geeft dit aan de gastheer/gastvrouw. Zo maken wij het voor jou en onze medewerkers zo makkelijk mogelijk.

Huisgemaakt, met regionale producten

De landelijke omgeving inspireert ons tot het maken van ambachtelijke gerechten met een knipoog naar grootmoeders tijd. Zoveel mogelijk huisgemaakt met verse ingrediënten, het liefst van boeren, tuinders en andere leveranciers uit de omgeving. De hele dag door bakken we appeltaarten, kneden we muffindeeg, mixen we bakmeel voor een tulband en vullen we truffels met heerlijke room.

Ook onze saucijzenbroodjes, kroketten, sandwiches en broodjes met allerlei soorten beleg worden ter plekke gemaakt. Probeer eens onze geitenkaas tosti of laat de kinderen genieten van onze juniorenbroodjes. Speciaal voor hen hebben we zachte broodjes met hartig of zoet beleg. Natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor een lekker borrelhapje.

High Tea | Ipse de Bruggen

High tea: u blijft snoepen!

Lekker genieten met vrienden, familie of collega's van een complete verwennerij van thee en diverse lekkere hapjes. Bij onze high tea krijgt u verse huisgemaakte scones met zoet beleg, zoete taartjes en luxe vingersandwiches met bijvoorbeeld boerenham, zalm en roomkaas. Voor gasten met vooral hartige trek worden hartige heerlijkheden toegevoegd. Verder zijn er onze bekende zelfgemaakte gevulde chocoladetruffels en meer... Alle gerechten worden vers bereid in onze eigen keuken.

High Tea Brons      € 10,25
High Tea Zilver      € 14,50
High Tea Goud      € 16,50

De verschillende soorten high tea’s kunnen uitgebreid worden met een glaasje Prosecco € 3,50 (vanaf vier personen).

Voor reserveringen voor de high tea belt of mailt u naar Gasterij De Bollaarshoeve:
T: (0181) 74 52 00
E: gasterij@ipsedebruggen.nl

Gezelschappen | Ipse de Bruggen

Vergaderen, workshop, feestje of borrel?

Ben je op zoek naar een sfeervolle, representatieve locatie voor een presentatie, vergadering, workshop of een (bescheiden) feestje? De Gasterij is te huur per dagdeel. De zaalhuur is exclusief consumpties. Ook audiovisuele apparatuur kunnen we verzorgen. In een vergaderopstelling bieden we ruimte aan maximaal 40 personen.

Onze kok en zijn team verzorgen graag koffie, thee, een hapje en drankje of lunch. Op afspraak kun je ook buiten de reguliere openingstijden bij ons terecht. Bel 0181 - 74 52 00 of mail naar gasterij@ipsedebruggen.nl voor een reservering, een offerte op maat of het maken van een afspraak.

Heeft u iets te vieren? | Ipse de Bruggen

Vier uw feest bij de Gasterij: Wij verzorgen graag uw verjaardag, jubileum, bruiloftsfeest, buffet of familiediner. Informeer naar de mogelijkheden via het contactformulier, telefonisch of via de mail gasterij@ipsedebruggen.nl

Restaurantavond 19 september 2019 | Ipse de Bruggen

Donderdag 19 september Restaurantavond.

3 gangen keuze menu voor 18,95 17.30 uur.

Reserveer snel via gasterij@ipsedebruggen.nl

I.v.m. verwachte drukte niet meer dan 6 personen per reservering.

Neem via het contactformulier contact met ons op!

Onder de aandacht

Volg de Gasterij op Facebook en Instagram! | Ipse de Bruggen

Volg de Gasterij op Facebook en Instagram!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuws.
Lees meer
Extraatje bij de Voorne-Putten pas 2018-2019 | Ipse de Bruggen

Extraatje bij de Voorne-Putten pas 2018-2019

Op vertoon van de VP-pas krijgen gasten bij Gasterij de Bollaarshoeve bij het eerste kopje koffie of thee een truffel gratis!  
Lees meer
Nieuwe openingstijden! | Ipse de Bruggen

Nieuwe openingstijden!

Vanaf 5 mei is de Gasterij weer geopend op zondag, van 12 tot 17.00 uur!
Lees meer

Facebook!

Wist u dat wij ook een facebookpagina hebben?

Like ons en blijf op de hoogte!

 

Samenwerking

Wij werken veel samen met lokale bedrijven, heeft u ook interesse in een samenwerking ?

Neem dan contact op!

Top