Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Medewerkster bij horecalocatie Gasterij De Bollaarshoeve
Horecalocatie

Gasterij De Bollaarshoeve

Locatiegegevens

Bollaarsdijk 1a
3233 LB Oostvoorne

Openingstijden

Maandag tm vrijdag

10:00-16:00 uur

 

Zaterdag en zondag zijn we alleen voor besloten partijen geopend.

 

Menukaart

Benieuwd naar ons assortiment? Kom langs of neem contact met ons op!

Natuurlijk genieten op een bijzonder locatie

Bij Gasterij De Bollaarshoeve werken mensen met een verstandelijke beperking. Allen zijn bijzonder gemotiveerd en maken het je graag naar de zin met hun enthousiasme en de heerlijkste gerechten.

Vanaf het terras kijk je uit over een mooie groene omgeving en daarnaast heb je zicht op de fraai gerestaureerde historische boerderij De Bollaarshoeve. Op het terras of in de sfeervolle ruimte binnen kun je lunchen en genieten van heerlijke koffie en thee met huisgemaakt banket. Vers, bereid met producten uit de regio, zoveel mogelijk duurzaam en met zorg voor jou uitgekozen.

Wij organiseren workshops op aanvraag, speciaal voor het maken van banket of seizoengerechten en serveren een hapjesdiner waarbij je diverse kleine hapjes proeft en toch geniet van een volledige maaltijd.

Heb je een feestje, vergadering, high tea of wil je misschien wel een workshop organiseren? Het kan allemaal bij Gasterij De Bollaarshoeve.

Kom naar onze Restaurantavonden!

Bij de Gasterij organiseren wij regelmatig restaurantavonden. Dit doen we om de horecavaardigheden van onze medewerkers op een leuke manier uit te breiden. De medewerkers worden betrokken bij alle aspecten van de avond: ze stellen het menu vast, werken de recepten uit, doen de bestellingen en verzorgen de aankleding in het restaurant. Ook worden de medewerkers betrokken bij de promotie van deze speciale restaurantavond. Daarnaast zijn er natuurlijk de werkzaamheden op de avond zelf zoals: het bereiden van de gerechten, het uitserveren et cetera.

De restaurantavonden worden aangekondigd op onze Facebookpagina en Instagram. Houd dus onze Social Media in de gaten om op de hoogte te blijven van onze acties!

Impressie van de restaurantavonden bij Gasterij De Bollaarshoeve
Impressie van de restaurantavonden bij Gasterij De Bollaarshoeve