De Smulhoeve

De Smulhoeve | Ipse de Bruggen

Even bijkomen op een bijzondere groene plek? Kom dan naar De Smulhoeve: een modern en gezellig lunchcafé grenzend aan Stadsboerderij Landzigt. Ons sfeervolle lunchcafé heeft een mooi terras en een ruim gesorteerde cadeauwinkel. Je vindt ons midden in de Haagse nieuwbouwwijk Leidschenveen.

Bij ons kun je terecht voor een heerlijk kopje koffie met zelfgemaakte appeltaart, een lunch of een High Tea. Maar ook voor een receptie, vergadering, zakelijke lunch of een onvergetelijk kinderpartijtje ben je bij ons aan het juiste adres.


Aankomende (feest)dagen:
Goede vrijdag geopend
Pasen 21 en 22 april geopend, zie onze Paas brunch 
Koningsdag gesloten
Bevrijdingsdag geopend
Hemelvaartsdag 30 mei geopend
Pinksteren 9 en 10 juni geopend
Donderdag 20 juni gesloten ivm een besloten partij

Bijzonder lunchcafé | Ipse de Bruggen

Bij lunchcafé De Smulhoeve word je bediend door mensen met een verstandelijke beperking die trots zijn op hun vak en dat graag laten zien. Medewerkers van Ipse de Bruggen begeleiden hen. Samen staan we voor goede kwaliteit en service.

Landelijke sfeer

De Smulhoeve is gevestigd in een prachtig open pand zonder geheimen voor de gasten. Je mag zelfs een blik werpen in de keuken! Vanuit ons sfeervolle lunchcafé en het comfortabele terras heb je uitzicht op de dierenweide van Landzigt. In deze landelijke sfeer kun je bij De Smulhoeve even bijkomen van de drukte van alledag.

Van koffie of lunch tot kinderpartijtje

Je bent van harte welkom voor een heerlijk kopje koffie met zelfgemaakte appeltaart, maar we serveren bijvoorbeeld ook luxe broodjes en salades. Heb je iets bijzonders te vieren? Vertel ons je wensen, dan bespreken we de mogelijkheden voor bijvoorbeeld een receptie, zakelijke lunch of kinderpartijtje.

Smaak, kwaliteit en duurzame koffie; voor ons een vereiste voor de koffie die wij serveren. In januari zijn wij overgestapt op andere koffie en een nieuwe koffiemachine. We zetten op authentieke manier koffie met een filterdrager baristamachine. Samen met Redbeans zoeken wij naar het beste kopje koffie binnen de mogelijkheden van onze medewerkers. Begeleiders en medewerkers zijn door Readbeans getraind in het uitoefenen van het baristavak.

Bij een nieuwe koffiemachine, horen nieuwe koffie specialiteiten. U kunt onze speciale koffies komen proberen voor €3,70. Daarnaast hebben we ook stempelkaarten, waarmee u kunt sparen voor een gratis kop koffie. Vraag naar een stempelkaart bij één van onze medewerkers.

Wist u dat wij nu ook koffie to go hebben? Zo kunt u onderweg of op de kinderboerderij ook genieten van onze heerlijke koffies.
Tevens krijgt u 10% korting op uw koffie to go.