De Smulhoeve

De Smulhoeve | Ipse de Bruggen

Even bijkomen op een bijzondere groene plek? Kom dan naar De Smulhoeve: een modern en gezellig lunchcafé grenzend aan kinderboerderij Landzigt. Ons sfeervolle lunchcafé heeft een mooi terras en een ruim gesorteerde cadeauwinkel. Je vindt ons midden in de Haagse nieuwbouwwijk Leidschenveen.

Je kunt bij ons terecht voor een heerlijk kopje koffie met zelfgemaakte appeltaart, een lunch of een High Tea. Maar ook voor een receptie, vergadering, zakelijke lunch of een onvergetelijk kinderpartijtje ben je bij ons aan het juiste adres.

OPENINGSTIJDEN:
Dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur
Koningsdag gesloten
13 mei Lentefair van 12.00 tot 17.00 uur, open vanaf 10.00 uur
25 mei Hemelvaart open van 10.00 tot 17.00 uur
4 en 5 juni Pinksteren open van 10.00 tot 17.00 uur

 

 

 

Bijzonder lunchcafé | Ipse de Bruggen

Bij lunchcafé De Smulhoeve word je bediend door mensen met een verstandelijke beperking die trots zijn op hun vak en dat graag laten zien. Medewerkers van Ipse de Bruggen begeleiden hen. Samen staan we voor goede kwaliteit en service.

Landelijke sfeer

De Smulhoeve is gevestigd in een prachtig open pand zonder geheimen voor de gasten. Je mag zelfs een blik werpen in de keuken! Vanuit ons sfeervolle lunchcafé en het comfortabele terras heb je uitzicht op de dierenweide van Landzigt. In deze landelijke sfeer kun je bij De Smulhoeve even bijkomen van de drukte van alledag.

Van koffie of lunch tot kinderpartijtje

Je bent van harte welkom voor een heerlijk kopje koffie met zelfgemaakte appeltaart, maar we serveren bijvoorbeeld ook luxe broodjes en salades. Heb je iets bijzonders te vieren? Vertel ons je wensen, dan bespreken we de mogelijkheden voor bijvoorbeeld een receptie, zakelijke lunch of kinderpartijtje.

Menukaart

Laat je verleiden door onze menukaart, met daarop onder meer smakelijke pannenkoeken, luxe belegde broodjes en warme gerechten zoals satéschotels of boerenomeletten. Daarnaast serveren we wisselende smulspecialiteiten, bedacht door onze medewerkers. Alle heerlijkheden komen uit onze Smulfabriek oftewel de keuken. Benieuwd naar het volledige menu? Download dan onze menukaart.

Maand specialiteiten

Elke maand hebben wij een heerlijke specialiteit. Bekijk het menu van de maand om te zien wat voor lekkers wij serveren.

High Tea

We serveren smaakvolle kwaliteitsthee (van Fleur de Café) en goede koffie met allerlei zoete en hartige lekkernijen uit eigen keuken: luxe vingersandwiches en fijne zoetigheden zoals scones, berliner bollen, mini moorkopjes, chocoladetruffels en petit fours. Hoewel de High Tea al compleet is, kun je deze nog uitbreiden met jus d'orange, mousserende wijn of chocoladewerk. Wij serveren deze heerlijke High Tea dagelijks tussen 10.00 en 12.00 uur of vanaf 14.00 uur, voor twee tot vijftig personen. Prijs per persoon € 11,50. Graag vooraf reserveren.

Feesten en partijen

Op zoek naar een informele feestlocatie, waar kinderen zich ook goed vermaken? Dan zit je bij De Smulhoeve goed. De kinderen kunnen zich uitleven bij de kinderboerderij terwijl jij geniet van een hapje en een drankje. Graag verzorgen we jouw onvergetelijke feest, verjaardag of receptie. Er is heel veel mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een informeel hapjesdiner waarbij we je gasten tussen de 6 en 16 gangen serveren. Vertel ons je wensen, dan bespreken we de mogelijkheden voor bijvoorbeeld een verjaardag, huwelijksreceptie of jubileum. Nieuwsgierig naar het feestaanbod? Download dan de partijsuggesties.

Kinderfeestjes

Onze kinderpartijen zijn doe- en smulfeesten die in de smaak vallen. Bijvoorbeeld een pannenkoekensmulfeest met een speurtocht op de boerderij. Of het versieren van sieradenkistjes of vogelhuisjes. Geef ons je wensen door en wij maken er een bijzonder feest van!

Speurtocht op de kinderboerderij

Ontvangst met limonade en snoepje, mogelijkheid tot spelen.
Smulpannenkoek met allerlei zoetigheden en kannen limonade € 8,50 p.p.

Vogelhuisje of sieradendoosje versieren

Ontvangst met limonade en snoepje, vogelhuisje of sieradendoosje versieren met verf, stickers etc.
Mogelijkheid tot spelen bij de speeltuin van de kinderboerderij € 9,95 p.p.
Vogelhuisje of sieradendoosje versieren en smulpannenkoek met allerlei zoetigheden € 13,50 p.p.
Wanneer gewenst kan het feestje gecombineerd worden met een speurtocht op de kinderboerderij.

Catering

Iets te vieren met een hapje en een drankje? Of wil je je relaties verrassen met een bijzondere lunch tijdens een bespreking? Lunchcafé De Smulhoeve verzorgt je catering tot in de puntjes. Jouw wensen zijn ons uitgangspunt. Wij bespreken wij graag de mogelijkheden met je. Nieuwsgierig? Bekijk hier vast onze partijsuggesties.

Vergaderzaal | Ipse de Bruggen

Ook voor een prettige vergaderlocatie ben je bij De Smulhoeve aan het juiste adres. Het is een sfeervolle en representatieve ruimte voor bijvoorbeeld presentaties. Of voor een zakelijke vergadering buiten de deur met aansluitend een lunch.

Vergaderzaal huren

Onze volledig ingerichte vergaderkamer is te huur voor minimaal twee aaneengesloten uren. In de huur zit inbegrepen het gebruik van whiteboard, flipover, ijswater en WIFI. De vergaderkamer is geschikt voor maximaal 16 personen in carrévorm. Huurprijs ruimte € 22,50 per uur. Verhuur buiten openingstijden in overleg.

 • Beamer (zonder laptop) is te huur per dag €  22,50 p.d.
   
 • Onbeperkt koffie/thee kannen:
  • 2 uurs arrangement € 2,95 p.p.
  • 4 uurs arrangement € 4,50 p.p.
  • 8 uurs arrangement € 6,50 p.p.
    
 • Patisserie: chocoladetruffels, patisserie en koekjes uit eigen keuken voor ontvangst of te serveren tijdens de vergadering € 1,75 p.p.

Lunch 1

Alleen in de vergaderkamer mogelijk.

Soep in ketel, luxe sandwiches (3) en kannen melk/karnemelk € 9,50 p.p.

Lunch 2

In de vergaderkamer of in het lunchcafé.

Amuse, keuze uit 2 soepen, broodje Bourgondiër kroket, luxe broodjes assorti op etagères € 11,50 p.p.

Met kannen melk/karnemelk € 14,00 p.p.

Lunch 3 

In de vergaderkamer of in het lunchcafé.

Amuse, soepje in glas, etagères met kleine luxe broodjes, ovenhapje, mini clubsandwiches, 2 zoete items, 1 glas verse jus en kannen melk/karnemelk € 17,50 p.p

Kijk voor prijzen en meer informatie bij de partijsuggesties.

Cadeau | Ipse de Bruggen

Cadeaubon

Wij verkopen cadeaubonnen voor elk gewenst bedrag. Leuk om te geven voor een High Tea of lunch.

Cadeau

Als je op zoek bent naar een origineel cadeau kun je ook bij ons terecht. We verkopen keramiek, kaarsen, kunstvoorwerpen, kinder- en kookboeken en andere bijzondere cadeaus. Onze medewerkers pakken het feestelijk voor je in. Het keramiek en de schilderijen worden gemaakt door mensen met een verstandelijke beperking, op één van de centra voor arbeid & training van Ipse de Bruggen.

Producten

 • Honing en handcrème van de Imker.
 • Thee van Fleur de Café.

 

 

 

 

 

 

 

Onder de aandacht

Ipse de Bruggen Webshop | Ipse de Bruggen

Ipse de Bruggen Webshop

In deze webshop koop je een cadeau met een verhaal.
Lees meer
Facebook Smulhoeve | Ipse de Bruggen

Facebook Smulhoeve

Voor de laatste acties volg ons op Facebook!
Lees meer

 

 

 

 

 

Top