De Smulhoeve

De Smulhoeve | Ipse de Bruggen

Helaas: wij zijn gesloten! We volgen hierin de regels vanuit het RIVM.

In de tussentijd trainen wij diverse vaardigheden en koken we dagelijks (h)eerlijke maaltijden voor onze Take Away. De maaltijden zijn tot uiterijk een dag van te voren 14.00 te bestellen en ze kunnen worden afgehaald tussen 15.00 en 16.30. De kosten zijn € 5,50 per maaltijd, per pin te betalen bij afhalen. Je krijgt een opwarm instructie voor magnetron of oven. Interesse? Voor vragen of bestellingen kun je ons bellen: 070 4444300. Op onze facebookpagina kun je de weekmenu's en alle andere acties bekijken. 

Naam

Alleen al om die leuke tasjes zou je onze heerlijke take awaymaaltijden willen bestellen!Naam Tasjes Smulhoeve

 

 

Onze openingstijden, zodra het weer mag,  zijn van dinsdag tot en vrijdag van 10.00 uur -16.30 uur.

Zaterdag en zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur. 

Maandag zijn we gesloten.

Even bijkomen op een bijzondere groene plek? Kom dan naar De Smulhoeve: een modern en gezellig lunchcafé grenzend aan Stadsboerderij Landzigt. Ons sfeervolle lunchcafé heeft een mooi terras en een ruim gesorteerde cadeauwinkel. Je vindt ons midden in de Haagse wijk Leidschenveen.

Onze bijzondere medewerkers zetten hier heerlijke koffie met baristamachines. En we serveren zelfgemaakte appeltaart, een lunch of een High Tea. Maar ook voor een receptie, vergadering, zakelijke lunch of een onvergetelijk kinderpartijtje ben je bij ons aan het juiste adres.

Onze koffies worden gezet met Redbeans koffiebonen, een bewuste keuze in smaak, kwaliteit en duurzaamheid. Onze begeleiders en medewerkers worden door Capriole, koffieleverancier en grand cafe in Den Haag, getraind in het uitoefenen van het baristavak.

 

Bijzonder lunchcafé | Ipse de Bruggen

Bij lunchcafé De Smulhoeve word je bediend door mensen met een verstandelijke beperking die trots zijn op hun vak en dat graag laten zien. Medewerkers van Ipse de Bruggen begeleiden hen. Samen staan we voor goede kwaliteit en service.

Landelijke sfeer

De Smulhoeve is gevestigd in een prachtig open pand zonder geheimen voor de gasten. Je mag zelfs een blik werpen in de keuken! Vanuit ons sfeervolle lunchcafé en het comfortabele terras heb je uitzicht op de dierenweide van Landzigt. In deze landelijke sfeer kun je bij De Smulhoeve even bijkomen van de drukte van alledag.

Van koffie of lunch tot kinderpartijtje

Je bent van harte welkom voor een heerlijk kopje koffie met zelfgemaakte appeltaart, maar we serveren bijvoorbeeld ook luxe broodjes en salades. Heb je iets bijzonders te vieren? Vertel ons je wensen, dan bespreken we de mogelijkheden voor bijvoorbeeld een receptie, zakelijke lunch of kinderpartijtje.

Mogelijkheden | Ipse de Bruggen

Menukaart

Bekijk op je gemak onze informatieve krant en laat je verleiden door onze menukaart, met daarop onder meer smakelijke pannenkoeken, luxe belegde sanwiches , salades, warme gerechten en lekkers voor bij kofie of borrel. Daarnaast serveren we wisselende smulspecialiteiten, bedacht door onze medewerkers. Alle heerlijkheden komen uit onze Smulfabriek oftewel de keuken. Benieuwd naar het volledige menu? Download dan onze menukaart .

Ons heerlijke brood en ingredienten voor de mueslikoekjes komen van bakkerij Het Blauwe Hek, ook onderdeel van Ipse de Bruggen.

Maand specialiteiten

Elke maand hebben wij een heerlijke drank- en lunchspecialiteiten die we buiten de vaste kaart om serveren.

High Tea

We serveren smaakvolle kwaliteitsthee (van Fleur de Café) en goede koffie met allerlei zoete en hartige lekkernijen uit eigen keuken: luxe vingersandwiches en fijne zoetigheden zoals scones, berliner bollen, mini moorkopjes, chocoladetruffels en petit fours. Hoewel de High Tea al compleet is, kun je deze nog uitbreiden met jus d'orange, mousserende wijn of chocoladewerk. Wij serveren deze heerlijke High Tea dagelijks tussen 10.00 en 12.00 uur of vanaf 14.00 uur, voor twee tot vijftig personen. Prijs per persoon € 13,75. Graag vooraf reserveren.

U kunt ook voor de luxe High Tea kiezen met een prosecco, vers mini soepje en een nog breder assortiment zoete en hartige hapjes. Prijs per persoon € 19,75

Feesten en partijen

Op zoek naar een informele feestlocatie, waar kinderen zich ook goed vermaken? Dan zit je bij De Smulhoeve goed. De kinderen kunnen zich uitleven bij de kinderboerderij terwijl jij geniet van een hapje en een drankje. Graag verzorgen we jouw onvergetelijke feest, verjaardag of receptie. Er is heel veel mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een informeel hapjesdiner waarbij we je gasten tussen de 6 en 16 gangen serveren. Vertel ons je wensen, dan bespreken we de mogelijkheden voor bijvoorbeeld een verjaardag, huwelijksreceptie of jubileum. Nieuwsgierig naar het feestaanbod? Download dan de partijsuggesties

Kinderfeestjes, (alleen op doordeweekse dagen)

Onze kinderpartijen zijn doe- en smulfeesten die in de smaak vallen. Bijvoorbeeld een pannenkoekensmulfeest met een speurtocht op de boerderij. Of het versieren van sieradenkistjes of vogelhuisjes. Geef ons je wensen door en wij maken er een bijzonder feest van!

Speurtocht op de kinderboerderij

1: Ontvangst met limonade en snoepje,smulpannenkoek met diverse zoetigheden, mogelijkheid tot spelen.
    Na het eten zelfstandig een speurtocht op de kinderboerderij                                   €9,50 p.p.

2: Ontvangst met limonade en een pannenkoek met diverse zoetigheden, daarna een speurtocht op de kinderboerderij. Bij terugkomst hebben de kinderen keuze uit         een knutselactiviteit.                                                                                                      € 15,50 p.p.

 

Vogelhuisje of sieradendoosje versieren

Ontvangst met limonade en snoepje, vogelhuisje of sieradendoosje versieren met verf, stickers etc.
Mogelijkheid tot spelen bij de speeltuin van de kinderboerderij € 9,95 p.p.
Vogelhuisje of sieradendoosje versieren en smulpannenkoek met allerlei zoetigheden € 13,50 p.p.
Wanneer gewenst kan het feestje gecombineerd worden met een speurtocht op de kinderboerderij.

Catering

Iets te vieren met een hapje en een drankje? Of wil je je relaties verrassen met een bijzondere lunch tijdens een bespreking? Lunchcafé De Smulhoeve verzorgt je catering tot in de puntjes. Jouw wensen zijn ons uitgangspunt. Wij bespreken graag de mogelijkheden met je. Nieuwsgierig? Bekijk hier vast onze partijsuggesties.

Vergaderzaal | Ipse de Bruggen

Ook voor een prettige vergaderlocatie ben je bij De Smulhoeve aan het juiste adres. Het is een sfeervolle en representatieve ruimte voor bijvoorbeeld presentaties. Of voor een zakelijke vergadering buiten de deur met aansluitend een lunch.

Vergaderzaal huren

Onze volledig ingerichte vergaderkamer is te huur voor minimaal twee aaneengesloten uren. In de huur zit inbegrepen het gebruik van whiteboard, flipover, ijswater en WIFI. De vergaderkamer is geschikt voor maximaal 16 personen in carrévorm. Verhuur buiten openingstijden in overleg.

 • Huur vergaderkamer                                      € 22,50 per uur
 • Beamer (zonder laptop) is te huur per dag    € 22,50 p.d.
 • Huur microfoon                                               € 12,50 p.d.
   
 • Onbeperkt koffie/thee kannen, ijswater, whiteboard en flipover, Wifi.
  • 2 uurs arrangement € 3,50 p.p.
  • 4 uurs arrangement € 5,50 p.p.
  • 8 uurs arrangement € 8,25 p.p.
    
 • Patisserie: 3 zoete hapjes per persoon (chocoladetruffels, patisserie en koekjes uit eigen keuken) voor ontvangst of te serveren tijdens de vergadering € 1,95 p.p.
 • Hartige hapjes: 3 hapjes per persoon € 2,75 p.p.

Voor de lunch, in vergaderkamer of lunchcafe, hebben we diverse mogelijkheden.

Cadeau | Ipse de Bruggen

Cadeaubon

Wij verkopen cadeaubonnen voor elk gewenst bedrag. Leuk om te geven voor een High Tea of lunch. Maar ook uit te geven bij tal van andere Ipse de Bruggen locaties.

Cadeau

Als je op zoek bent naar een origineel cadeau kun je ook bij ons terecht. We verkopen keramiek, kaarsen, kunstvoorwerpen, kinder- en kookboeken en andere bijzondere cadeaus. Onze medewerkers pakken het feestelijk voor je in. Het keramiek en de schilderijen worden gemaakt door mensen met een verstandelijke beperking, op één van de centra voor arbeid & training van Ipse de Bruggen.

Producten

 • Honing van de Imker.
 • Thee van Fleur de Café.

Mooie samenwerking met de gemeente Den Haag

Al vanaf dag 1 werken wij op naastgelegen Stadsboerderij Landzigt samen met de gemeente. Onder toezicht van de beheerder werken onze clienten, de hulpboeren, samen met een begeleider om daar de alledaagse taken uit te voeren.

De stadsboerderij heeft een sociale functie in de wijk. Er is een groet diversiteit aan dieren, een green court, een groene speelplaats en er worden veel activiteiten georganiseerd. Daarnaast is er veel gericht op educatie en komen er ook veel scholen en groepen.

 

 

Voor het maken van een reservering binnen 24 uur, vragen wij u telefonisch contact op te nemen.
Top