De Smulhoeve

De Smulhoeve | Ipse de Bruggen

Even bijkomen op een bijzondere groene plek? Kom dan naar De Smulhoeve: een modern en gezellig lunchcafé grenzend aan Stadsboerderij Landzigt. Ons sfeervolle lunchcafé heeft een mooi terras en een ruim gesorteerde cadeauwinkel. Je vindt ons midden in de Haagse nieuwbouwwijk Leidschenveen.

Bij ons kun je terecht voor een heerlijk kopje koffie met zelfgemaakte appeltaart, een lunch of een High Tea. Maar ook voor een receptie, vergadering, zakelijke lunch of een onvergetelijk kinderpartijtje ben je bij ons aan het juiste adres.

Bijzonder lunchcafé | Ipse de Bruggen

Bij lunchcafé De Smulhoeve word je bediend door mensen met een verstandelijke beperking die trots zijn op hun vak en dat graag laten zien. Medewerkers van Ipse de Bruggen begeleiden hen. Samen staan we voor goede kwaliteit en service.

Landelijke sfeer

De Smulhoeve is gevestigd in een prachtig open pand zonder geheimen voor de gasten. Je mag zelfs een blik werpen in de keuken! Vanuit ons sfeervolle lunchcafé en het comfortabele terras heb je uitzicht op de dierenweide van Landzigt. In deze landelijke sfeer kun je bij De Smulhoeve even bijkomen van de drukte van alledag.

Van koffie of lunch tot kinderpartijtje

Je bent van harte welkom voor een heerlijk kopje koffie met zelfgemaakte appeltaart, maar we serveren bijvoorbeeld ook luxe broodjes en salades. Heb je iets bijzonders te vieren? Vertel ons je wensen, dan bespreken we de mogelijkheden voor bijvoorbeeld een receptie, zakelijke lunch of kinderpartijtje.

Vergaderzaal | Ipse de Bruggen

Ook voor een prettige vergaderlocatie ben je bij De Smulhoeve aan het juiste adres. Het is een sfeervolle en representatieve ruimte voor bijvoorbeeld presentaties. Of voor een zakelijke vergadering buiten de deur met aansluitend een lunch.

Vergaderzaal huren

Onze volledig ingerichte vergaderkamer is te huur voor minimaal twee aaneengesloten uren. In de huur zit inbegrepen het gebruik van whiteboard, flipover, ijswater en WIFI. De vergaderkamer is geschikt voor maximaal 16 personen in carrévorm. Huurprijs ruimte € 22,50 per uur. Verhuur buiten openingstijden in overleg.

Beamer (zonder laptop) is te huur per dag € 22,50

Onbeperkt koffie/thee kannen:
2 uurs arrangement € 3,50 p.p.
4 uurs arrangement € 5,50 p.p.
8 uurs arrangement € 8,25 p.p.

Patisserie: chocoladetruffels, patisserie en koekjes uit eigen keuken voor ontvangst of te serveren tijdens de vergadering € 1,95 p.p.

Standaard Lunch
In de vergaderkamer of in het lunchcafé.
Amuse, keuze uit 2 soepen, broodje Bourgondiër kroket, luxe broodjes assorti op etagères € 12,50 p.p.
Met kannen melk/karnemelk € 15,00 p.p.

High Lunch
In de vergaderkamer of in het lunchcafé.
Amuse, soepje in glas, etagères met kleine luxe broodjes, ovenhapje, mini clubsandwiches en 2 zoete items € 16,75 p.p
Met 1 glas verse jus en kannen melk/karnemelk € 18,50 p.p

Kijk voor prijzen en meer informatie bij de partijsuggesties.

Restaurantavonden | Ipse de Bruggen

Iedere laatste woensdag van de maand hebben wij een restaurantavond. Op deze avonden kun je genieten van een 3 gangen keuze menu, biologisch en zoveel mogelijk Fair Trade voor het gezellige bedrag van € 18,95 excl. drankjes. Deze avond wordt mogelijk gemaakt door een groep van onze enthousiaste cliënten die mee het menu bepalen, bereiden en serveren in "Restaurant de Smulhoeve".

Je kunt reserveren per mail of telefonisch. Reserveer spoedig om teleurstellingen te voorkomen, we kunnen deze avond maar een beperkt aantal gasten serveren.
De avond start om 17.30 en zal rond 20.00 uur eindigen.

Data

Woensdag 29 mei

Woensdag 26 juni

Woensdag 25 september

Woensdag 30 oktober

Woensdag 27 november

Cadeau | Ipse de Bruggen

Cadeaukaart
Wij verkopen cadeaukaarten voor een bedrag vanaf €7,50. Leuk om te geven voor een High Tea of lunch.
Deze cadeaukaart is bij verschillende locaties van Ipse de Bruggen te gebruiken. Hier vind je meer informatie.

Cadeau
Als je op zoek bent naar een origineel cadeau kun je ook bij ons terecht. We verkopen keramiek, kaarsen, kunstvoorwerpen, kinder- en kookboeken en andere bijzondere cadeaus. Onze medewerkers pakken het feestelijk voor je in. Het keramiek en de schilderijen worden gemaakt door mensen met een verstandelijke beperking, op één van de centra voor arbeid & training van Ipse de Bruggen.

Producten
Honing en handcrème van de Imker.
Thee van Fleur de Café.

 

 

 

 

 

 

 

Voor het maken van een reservering binnen 24 uur, vragen wij u telefonisch contact op te nemen.

Onder de aandacht

Open Dagen Ipse de Bruggen vallen in de smaak | Ipse de Bruggen

Open Dagen Ipse de Bruggen vallen in de smaak

De Open Dagen van Ipse de Bruggen zijn in de smaak gevallen. Honderden bezoekers hebben donderdagmiddag 14 maart en zaterdag 16 maart een bezoek gebracht aan één van de locaties in Zwammerdam,…
Lees meer
Cliënten winnen meerdere prijzen tijdens Horecava | Ipse de Bruggen

Cliënten winnen meerdere prijzen tijdens Horecava

Drie prijzen veroverden een aantal cliënten van Ipse de Bruggen op de Horecava in de RAI Amsterdam. Een eerste, een derde en een aanmoedigingsprijs was het resultaat  van de wedstrijd “Lekkerste…
Lees meer
Facebook Smulhoeve | Ipse de Bruggen

Facebook Smulhoeve

Voor de laatste acties volg ons op Facebook!
Lees meer

 

 

 

 

 

Top