De Boei

De Boei | Ipse de Bruggen

Bijzondere producten voor in je tuin nodig? Bij de Boei maken we mooie houten nestkasten en andere unieke diervriendelijke cadeaus voor buiten én binnen. Alle artikelen worden met de hand gemaakt door mensen met een verstandelijke beperking, die bij ons hun dagbesteding zinvol besteden.

Ook voor bedrijven

Hebt je een bedrijf en kan je in toptijden of met dringende levertijden wel wat ondersteuning gebruiken? Dan ben je bij De Boei aan het juiste adres. Onze afdeling licht industrieel werk verleent graag hand- en spandiensten. Bekijk meer informatie op het tabblad over industrieel werk.

Wil je meer informatie of een bestelling plaatsen? Gebruik ons contactformulier.

De Boei maakt verschillende producten voor in de tuin of op het balkon

  • Insectenkasten
  • Voederkasten
  • Vogelkasten
  • Nachtdierkasten

De meeste producten hebben we op voorraad, toch kan het soms zijn dat je bestelling nog in productie is.

Duurzaamheid

Al onze natuurproducten maken we van duurzaam hout en wordt met verf op natuurlijke basis afgewerkt. Ben je op zoek naar een duurzaam relatiegeschenk, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Op aanvraag zijn diverse kasten en huisjes ook als bouwpakket te bestellen. Vragen en/of bestellingen afstemmen kan ook per mail naar alfred.batenburg@ipsedebruggen.nl of silvia.doorduin@ipsedebruggen.nl

Folder Tuinproducten

De Boei heeft speciaal voor de liefhebber van nestkasten en andere houten producten de folder Tuinproducten van De Boei uitgebracht. Hierin zie je een selectie van onze tuinproducten, zoals het mussenhotel, de mezenkast, bijenkast en andere nest- en broedkasten.

 

 

 

 

 

 

 

 

Hulp nodig?

Zit je omhoog met een kleine of grote klus, voor tijdelijk of voor een langere periode? Schakel dan de medewerkers van De Boei in. Ons team 'licht industrieel' neemt je graag werk uit handen. We helpen bijvoorbeeld bij het (af)monteren, sealen, sorteren, labelen of verpakken van je producten. Soms doen we een afgeronde klus, soms werken we een aantal vaste dagdelen per week voor een opdrachtgever. We beschikken over een busje, waarmee we het werk in overleg kunnen halen en/of brengen.

In overleg is veel mogelijk. Neem contact op met Louise.wessels@ipsedebruggen.nl of mark.zomervrucht@ipsedebruggen.nl om te zien wat onze medewerkers voor jullie bedrijf kunnen betekenen. Bel: 088 - 967 41 48 of maak gebruik van ons contactformulier.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verf & decoratie | Ipse de Bruggen

Persoonlijk cadeau

Zoekt u een persoonlijk cadeau voor een kraambezoek? Onze clienten zijn enthousiast in het vertalen van geboortekaartjes. Zij schilderen elementen van het geboortekaartje op een huisje. Daarnaast personaliseren we meerdere producten die gegeven kunnen worden tijdens verjaardag, bruiloft en zelfs als bedrijfsgeschenk.

Bel of mail ons over de mogelijkheden 088 - 967 4140 of Anja.Dingemans@ipsedebruggen.nl of eveline.de.lijster@ipsedebruggen.nl

 

 

Sinds kort zijn we gestart met de activiteit textiel. We staan nog aan het begin van het proces om een recycletas te vervaardigen.
Daarnaast hebben we een klein aantal producten die we wel kunnen aanbieden, namelijk een slab en tas met tekstprint.

Wordt je nieuwsgierig naar onze producten, neem gerust contact met ons op. Dan kunnen we bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen. De textielgroep is op dinsdag en woensdag, bel naar 088-9674140.
Mailen kan ook; Marcella.tanis@ipsedebruggen.nl of Ellen.kooy@ipsedebruggen.nl

Gooi je oude spijkerbroeken nIet weg!
Wij zijn er erg blij mee............... De Boei is maandag t/m vrijdag van 09.00-15.30 uur open en bent u altijd welkom om de spijkerbroeken langs te brengen.

Beschut Werken Dagbesteding | Ipse de Bruggen

Beatrixpark Schiedam - groenonderhoud

Een groep medewerkers van Ipse de Bruggen verzorgt van maandag tot en met vrijdag samen met hun begeleider dienstverlenende werkzaamheden. Dit doen zij in opdracht van IRADO in en om de Heemtuin 't Hoefblad en speeltuin Fort Drakensteyn in het Beatrixpark te Schiedam.

Informatie: trudy.drenth@ipsedebruggen.nl of bel: 06 - 102 865 54

  Naam Naam Naam Naam

 

Vaartland Vlaardingen - dienstverlening

Vijf dagen per week verzorgt een enthousiaste groep van Ipse de Bruggen samen met hun begeleider dienstverlenende werkzaamheden bij Service en Zorgcentrum Vaartland in Vlaardingen.

Informatie: anja.van.reeven@ipsedebruggen.nl en of bel: 06 - 831 722 24

Naam Naam Naam Naam

 

DrieMaasHave Maassluis - dienstverlening

Een groep medewerkers van Ipse de Bruggen verzorgt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag samen met hun begeleider dienstverlenende werkzaamheden in de DrieMaasHave in Maassluis. Dit moderne huis staat bekend als een warm en gastvrij thuis. Ze zijn gespecialiseerd in de zorg voor jong dementerenden en ouderen die door lichamelijke of psychische aandoeningen niet meer thuis kunnen wonen.

Informatie: stephanie.van.eijk@ipsedebruggen.nl of bel: 06 - 109 342 63

DMH locatie (1).png DMH S keuken (1).png DMH J waskar (1).png DMH E koffiekar (1).png

 

Waterweg Wonen Vlaardingen - wijkmedewerkers

Beschut werken dagbesteding en woningcorporatie Waterweg wonen werken samen. Op dinsdag, donderdag en vrijdag houden we de flats, straten en pleinen van de Vlaardingse wijken schoon en netjes. Je komt ons tegen in 'de Westwijk' en in 'de Babberspolder' van Vlaardingen.

Informatie: linda.de.groot@ipsedebruggen.nl of bel: 06 - 124 814 98

WWW locatie.png WWW R plantenbakken.png WWW portiek straatje.png WWW R vuilcontainers.png WWW gevel schoonmaak.png 

Flyer Beschut werken

 

 

 

 

 

Jobcoaching

Ben je een bedrijf, school, horeca of andere werkplek en wil je maatschappelijk ondernemen? Heb je dan wel eens gedacht om een cliënt met een verstandelijke beperking een werkplek te bieden met een vrijwilligersovereenkomst? Een trajectbegeleider van Ipse de Bruggen coacht en traint de cliënt in het aanleren, behouden en onderhouden van vaardigheden die nodig zijn op de werkvloer.

 

Interesse?

Heb je interesse? Stuur dan een e-mail. We plannen een gesprek waarin we elkaar leren kennen. Samen verkennen we wat de mogelijkheden zijn. Bedrijven, scholen of instellingen waar we al mee samenwerken zijn; Manege Flardingha Ruiters Vlaardingen, Kringloopwinkel Het Goed Vlaardingen, Fletcher hotel De Zalm in Brielle etc.

Informatie: joost.verleg@ipsedebruggen.nl of bel: 06 - 226 984 79

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Natuur en tuin

Bekijk product
Bijenkast € 16,95

Natuur en tuin

Bekijk product
Mezenkast € 7,95

Natuur en tuin

Bekijk product
Mussenhotel € 17,25

Natuur en tuin

Bekijk product
Vlinderkast € 12,00

Natuur en tuin

Bekijk product
Boomkruiper € 11,00

Natuur en tuin

Bekijk product
Winterkoning € 11,50

Natuur en tuin

Bekijk product
Voederdakje - pindakaaspot € 5,25

Natuur en tuin

Bekijk product
Voedersilo - vogel € 9,00

Natuur en tuin

Bekijk product
uit de collectie

Natuur en tuin

Bekijk product
Uit de collectie

Cadeau artikelen

Bekijk product
Broodplanken van beukenhout Koe:          40cm    …

Cadeau artikelen

Bekijk product
Postzegelkaarten € 1,95 Unieke houten poskaarten, waarvan de postzegels met zorg bijelkaar zijn…

Cadeau artikelen

Bekijk product
Mezenkast met tekst € 8,95   Tekstkeuze: - Herinner je gisteren. Droom van morgen, maar leef…

Cadeau artikelen

Bekijk product
Mezenkast met tekst € 8,95   Tekstkeuze: - Herinner je gisteren. Droom van morgen, maar leef…

Cadeau artikelen

Bekijk product
Mezenkast met tekst € 8,95   Tekstkeuze: - Herinner je gisteren. Droom van morgen, maar leef…

Cadeau artikel

Bekijk product
Geboorte kistje € 7,50 Jongen/ meisje/ baby
Wil je meer informatie of een product bestellen? Plaats dan hieronder je vraag of bestelling.
Top