Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Het complex van de Bomenwijk in Delft
De Bomenwijk in Delft

Ben jij 23 jaar of ouder en heb je een licht verstandelijke beperking? Wil je in een eigen appartement wonen? Dat kan bij de Bomenwijk in Delft.

De Bomenwijk ligt op loopafstand van het centrum van Delft en vlakbij het recreatiegebied de Delftse Hout. Ipse de Bruggen heeft hier een locatie waar je zelfstandig kunt wonen op basis van VPT ''Volledig Pakket Thuis''.

Zelfstandig wonen met begeleiding
23 jaar of ouder
Dichtbij centrum van Delft
Dichtbij recreatiegebied de Delftse Hout

Locatiegegevens

Meidoornlaan 44
2612 TS Delft

Aanmelden voor een woonplek?

Vul vrijblijvend het oriëntatieformulier in. Wij nemen daarna telefonisch contact met je op om samen de mogelijkheden te bespreken.

Voor wie?
Je komt in aanmerking voor de Bomenwijk als:

  • Je 23 jaar of ouder bent;
  • Je een licht verstandelijke beperking hebt;
  • Je een indicatie Wlz VG (3, 4 of 6) hebt.

Als je in de Bomenwijk komt wonen dan is dit op basis van VPT. VPT staat voor “Volledig Pakket Thuis”.

Bij VPT ben je zelf huurder van je woonruimte. Alle benodigde zorg (exclusief behandeling) wordt vanuit de indicatie vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) bij jou thuis geleverd.

Kom je bij de Bomenwijk wonen, dan functioneer je zo zelfstandig mogelijk en kan je je hulpvraag uitstellen. Er is niet altijd iemand aanwezig op het kantoor, wel is er een telefoondienst waar je een beroep op kan doen. In overleg met je begeleiding bespreek je welke ondersteuning je ontvangt. 

De appartementen
Het gebouw heeft 3 etages. Er is een lift aanwezig. Elk appartement heeft een eigen voordeur en bestaat uit een woonkamer met keuken, 2 slaapkamers, een badkamer, een apart toilet en een balkon. Verder is er een kast met een warmtepomp en een berging op de begane grond.

Daarnaast heeft elk appartement een eigen meterkast met een aansluiting voor internet en televisie. Hiervoor kan jezelf een contract afsluiten bij een provider.

 

Foto's van woonlocatie de Bomenwijk in Delft

Het complex van de Bomenwijk Ipse de bruggen De Bomenwijk vanuit de lucht - wonen - ipse de bruggen Voordeur woning de Bomenwijk Ipse de Bruggen
Het complex van de Bomenwijk Ipse de bruggen De Bomenwijk vanuit de lucht - wonen - ipse de bruggen Voordeur woning de Bomenwijk Ipse de Bruggen

Aanmelden in drie stappen

1

Gegevens invullen

Wil jij jezelf of iemand anders aanmelden?
Vul allereerst in het oriëntatieformulier je gegevens in.

2

Telefonisch contact

Daarna word je binnen vijf werkdagen door ons gebeld. Samen bespreken we de mogelijkheden.

3

Aanmelden

Kunnen wij bieden wat jij zoekt? Dan ontvang je van ons een uitgebreid aanmeldformulier om de aanmelding concreet te maken.