Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Logo en nu jij weken
Nieuws - 26 juli 2021

En nu jij! weken

We hebben met elkaar een bewogen jaar achter de rug waarin iedereen zich sterk heeft gemaakt om het Covid-19 virus zo goed als het kan te bestrijden. We laten een roerige tijd achter ons van emotie, onzekerheid, hoge werkdruk en soms ook heel verdrietige situaties. We zijn enorm trots hoe iedereen er met elkaar het beste van heeft gemaakt. De veerkracht en de vastberadenheid die iedereen heeft laten zien in het werk in deze moeilijke omstandigheden dwingt respect af. Daar willen we de medewerkers voor bedanken.

Daarom organiseren we in de weken van 13 tot en met 24 september de ‘En nu jij!’ weken. Weken waarin het om de medewerkers en zijn of haar collega’s draait. In die weken gunnen we hen allemaal een vorm van ontspanning. Dat hebben zij dubbel en dwars verdiend! Daarnaast is het de hoogste tijd om de verbinding weer met elkaar opzoeken. Na meer dan een jaar Teams vergaderingen en geen ontmoetingen is iedereen daar heel erg aan toe.

Op meer dan honderd locaties activiteiten
In deze twee weken vragen we iedereen waar mogelijk de agenda leeg te houden van overleggen. De tijd die dan vrijgespeeld wordt kan gebruikt worden om aan één of twee activiteiten deel te nemen die we van 13 tot en met 24 september op verschillende locaties van Ipse de Bruggen organiseren. We bezoeken meer dan honderd locaties met lekkere hapjes, sport en spel, workshops en allerlei ontspannende activiteiten, uiteraard binnen de maatregelen die dan gelden. Daarnaast krijgt elk team de gelegenheid om een uitje te organiseren met hun eigen team.

Zij maken het verschil
We hopen dat de ‘En nu jij!’ weken onze medewerkers helpen om weer een beetje op te laden. Echt even stilstaan bij de bijzondere tijd die achter ons ligt. Voordat we iedereen zich weer stort in alle drukke werkzaamheden van het najaar. Een beetje herstellen en op adem komen. En we willen hen allemaal laten weten dat zij direct of indirect het grote verschil maken voor de cliënten bij Ipse de Bruggen!

Jan van Hoek en Andrea van Steensel
Raad van bestuur