Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Medewerkers van Het Werkpalet
Winkel Het Werkpalet

Externe projecten

Locatiegegevens

Industriestraat 20
2671 CT Naaldwijk

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag

08:30 uur tot 16:00 uur


Zorgbakkerij Het Blauwe Hek

Zorgbakkerij Het Blauwe Hek bestaat sinds 2009. De biologische producten worden gemaakt met behulp van een desemcultuur. De Bakkerij biedt een breed assortiment biologisch brood, koek en gebak. Dagelijks werken er cliënten die niet alleen bakken, maar ook helpen in de winkel en de lunchroom/theeschenkerij. In de lunchroom kun je producten van Het WerkPalet kopen. Bekijk de website via http://www.hetblauwehek.nl/

Peperkwekerij

Op donderdag werken we op een peperkwekerij. Cliënten knippen hier de steeltjes van de pepers af en sorteren ze op recht en krom.

Voetbalvereniging

Op maandag maken wij de kantine en de bestuurs/ontvangstkamer schoon van een voetbalvereniging in Honselersdijk. We maken tafels, de bar en stoelen schoon. We stofzuigen en vegen.

De Bosrand

Op donderdagochtend werken we bij Brasserie de Bosrand. We verzorgen daar Shetlander pony’s, schapen en kippen. We mesten het land en de stal uit en maken de drinkbakken schoon. Ook houden we het terras schoon en schoffelen we de borders.

Rataplan

Op donderdag werken we bij Kringloopwinkel Rataplan. Een cliënt gaat mee met het transport, haalt spullen op, sorteert en prijst deze.

Boerengoed

Op dinsdag werken wij bij Boerengoed, Wij pakken daar diverse groenten en fruit in