Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Foodtruck van De Smulhoeve
Lunchcafé De Smulhoeve

Foodtruck - Lunchcafé De Smulhoeve

Ipse de Bruggen komt naar je toe! Onze 'Horeca on Tour'- foodtruck wordt bemand door medewerkers van de diverse horecalocaties van Ipse de Bruggen.  Vanuit de foodtruck verzorgen wij de meest uiteenlopende opdrachten zoals de catering bij open dagen, lunches, uitgifte van dranken en/of hapjes bij een feest.

Locatiegegevens

Socrateslaan 73
2493 ZV Den Haag

Openingstijden: in overleg 

Reserveer nu!

Lijkt onze foodtruck jou wat voor een te organiseren feest of bijeenkomst?

Stuur een email naar horeca@ipsedebruggen.nl

Voor onze bijzondere medewerkers is het werken met de foodtruck een welkome afwisseling op hun dagelijkse activiteiten. En het is een mooie manier om zichzelf te presenteren in het hart van de maatschappij. Onze betrokken medewerkers doen dit altijd samen met een team van professionele (horeca)begeleiders vanuit de horecalocatie waarvandaan ook de voorbereidingen worden getroffen.

Een rijk aanbod aan lekkernijen

In de foodtruck kunnen wij bakken, grillen, wafels maken, diverse drankjes en hapjes maken en/of uitgeven. Allemaal afhankelijk van het soort evenement of de wensen van de opdrachtgever.

 • Vers gebakken wafellollies met chocolade en andere lekkernijen
 • Broodjes warme beenham
 • Diverse burgers
 • Saté
 • Diverse wraps
 • “Fruitje met”, bamboe-puntzakjes met vers fruit en een klodder kwark
 • Diverse hapjes in opdracht naar thema
 • Mixdranken en smoothies
 • Drankuitgifte

  We bedenken vaak ook leuke items, gerechtjes of hapjes in thema voor de opdrachtgever. Laat ons gerust weten wat uw wensen zijn.
Hapjes die worden gemaakt in de Foodtruck
Hapjes die worden gemaakt in de Foodtruck

Spelregels

Om een zo goed mogelijke catering te verzorgen via de foodtruck, hebben wij een paar spelregels:

 • Wij verzorgen graag de catering tot uiterlijk 20.00 uur tot maximaal 20 kilometer van onze horecalocaties. Ter plaatse moeten wij met de auto kunnen oprijden tot de plek van plaatsing.
 • De foodtruck heeft een stroompunt nodig binnen 20 meter en voor onze diensten hebben wij een spoelgelegenheid nodig in de nabijheid van de foodtruck.
 • Voor de inzet van onze foodtruck hanteren wij een omzetgarantie van minimaal €850,-.

Meer weten?

Heb je interesse in onze catering met inzet van onze foodtruck? Neem dan contact op met horeca@ipsedebruggen.nl of informeer bij de locaties De Zoetelaar of De Smulhoeve. Het invullen van een foodtruckopdracht is voor ons een extra belasting op de dagelijkse werkzaamheden van onze medewerkers en clienten. We nemen daarom bewuste keuzes in het wel of of niet verzorgen van opdrachten in combinatie met drukte op de locaties en overige reserveringen. 

Foto's van de Foodtruck Ipse de Bruggen

Medewerkers staan in de Foodtruck Medewerkster Foodtruck hapjes aan het klaar maken Medewerkers aan het werk in de Foodtruck van Ipse de Bruggen
Medewerkers staan in de Foodtruck Medewerkster Foodtruck hapjes aan het klaar maken Medewerkers aan het werk in de Foodtruck van Ipse de Bruggen