Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Overhandiging van de Pluim namens Wethouder Karin Schrederhof
Nieuws - 16 februari 2023

Ipse de Bruggen krijgt Pluim voor leefbaarheid stad Delft

Uit handen van Wethouder Karin Schrederhof en gedeputeerde Anne Koning namens PvdA in Delft ontving Yvonne van Gerven, Zorgmanager van Ipse de Bruggen, en Alexander Paling van Stedelink, De Pluim van de PVDA en een cheque van €100,-.

De Pluim wordt meermalen per jaar uitgedeeld als erkenning van een bijdrage aan de leefbaarheid van de stad Delft. De samenwerking tussen woningcorporatie Stedelink en Ipse de Bruggen was de aanleiding voor de uitreiking. “Het is geweldig om te zien hoe jullie organisaties hebben samengewerkt om de levenskwaliteit van onze inwoners te verbeteren bij de ontwikkeling van woningen aan de Kloosterkade en in de Bomenwijk”, gaf wethouder Karin Schrederhof aan. “Met deze mooie initiatieven kunnen inwoners met een licht verstandelijke beperking met een beetje hulp een zelfstandig leven leiden in onze mooie stad Delft.”

Droom komt uit
Verschillende genodigden brachten een bezoek aan de Kloosterkade en kregen een enthousiaste rondleiding van de bewoners Alvin en Denzel. Met trots lieten zij het appartement en de gemeenschappelijke ruimte zien.

Alexander van Stedelink nam de pluim in ontvangst, maar de 100 euro schonk hij aan Ipse de Bruggen. Bewoner Alvin nam het geldbedrag namens de Kloosterkade in ontvangst. Hij hield een hartverwarmende toespraak waarin hij zijn dankbaarheid uitdrukte en zijn vreugde deelde over het feit dat zijn droom was uitgekomen om te wonen in het prachtige appartement op de Kloosterkade.

“Geen woorden voor zo blij ben ik met mijn appartement, zei Alvin. ”Mijn droom is uitgekomen.”

Alvin verzorgde de rondleiding
Alvin verzorgde de rondleiding