Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Ipse de Bruggen neemt vitaliteit serieus en ontvangt prijs
Nieuws - 21 februari 2023

Ipse de Bruggen neemt vitaliteit serieus en ontvangt prijs

Op het Sportgala in Alphen aan den Rijn werd een bijzondere prijs uitgereikt.
Uit handen van ArJan Wille van Alphen Vitaal ontvingen Ilse van Esch en Idske Meijer voor Ipse de Bruggen de prijs voor het Meest Vitale Bedrijf 2022 uit de regio.

ArJan Wille, directeur van Alphen Vitaal, benadrukte tijdens de uitreiking het belang van vitaliteit binnen bedrijven en hoe dit meer omvat dan alleen sport. "Een vitaal bedrijf maakt vitaliteit tot speerpunt voor haar medewerkers, wat betekent dat er ruimte is voor sport, gezonde voeding en een ontspannen werkomgeving zonder roken," zegt Wille. "Het is inspirerend dat Ipse de Bruggen dit in hun dagelijkse bedrijfsvoering tot een succes weet te maken en dit ook nog eens samen met hun cliënten doet via het SamenFit-programma. Het feit dat zij hun cliënten het goede voorbeeld geven, en dat zij als bedrijf ook met hen meelopen in de 20 van Alphen, laat zien dat zij vitaliteit serieus nemen en hier op een zeer positieve manier mee omgaan."

Trots op gezonde en actieve leefstijl
De jury waardeerde de visie en inspanningen van Ipse de Bruggen op het gebied van vitaliteit, vooral de manier waarop wij dit samen met cliënten vormgeven, daarom bekroonde zij ons met de titel van Meest Vitale Bedrijf 2022.
Ilse van Esch, directeur van Ipse de Bruggen, reageerde enthousiast op het winnen van de prijs voor Meest Vitale Bedrijf 2022: "We zijn ontzettend trots en blij dat we deze prijs hebben gewonnen. Het is een erkenning voor de inzet van al onze medewerkers en cliënten die zich dagelijks inzetten voor een gezonde en actieve levensstijl."