Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Logo's Ipse de bruggen en  Stichting Prokkel
Nieuws - 19 december 2022

Ipse de Bruggen partner van stichting Prokkel

Ipse de Bruggen heeft zich als partner verbonden aan stichting Prokkel. Prokkel staat voor Prikkelend ontmoeten. Stichting Prokkel stimuleert organisaties, bedrijven, particulieren én mensen met een verstandelijke beperking om samen leuke en belangrijke dingen te ondernemen. Dit kan tijdens de Prokkelweek – één week in het jaar vol activiteiten – maar ook tijdens een van de vele andere projecten die georganiseerd worden.

Prokkelactiviteiten dragen bij aan een meer inclusieve samenleving. De activiteiten zorgen voor meer zichtbaarheid van en begrip voor mensen met een verstandelijke beperking en zorgen ervoor dat zij mee kunnen doen in de samenleving.

Wij gaan de eerste uitdaging aan op het stembureau!
Bij de Provinciale Staten en Waterschapverkiezingen in 2023 streven we naar zoveel mogelijk Prokkelduo’s als vrijwilliger op het stembureau. Dit betekent dat iemand met en zonder een verstandelijke beperking samen een taak naar vermogen vervullen. Doe je mee met deze leuke uitdaging? Alle medewerkers en cliënten van Ipse de Bruggen zijn welkom.

Ervaringsdeskundigen van Ipse de Bruggen hebben besloten om deze samenwerking aan te gaan:
Doordat Ipse de Bruggen nu samenwerkt met stichting Prokkel, kunnen we mee doen met hun activiteiten en ontmoeten we meer mensen!

Meer lezen over Stichting Prokkel? 
Home - Stichting Prokkel