Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
logo van Rookvrij
Nieuws - 14 april 2022

Ipse de Bruggen Rookvrij - update

Iedereen geniet momenteel van het heerlijke weer. De zon schijnt en de terrassen zitten overal goed vol. En het mooie bij Ipse de Bruggen? Bij Ipse de Bruggen zit je op een rookvrij terras! De terrassen van onze horecalocaties zijn namelijk rookvrij voor iedereen (dus ook voor cliënten). Zo geniet iedereen extra van een kopje overheerlijke koffie of een goede lunch in de frisse buitenlucht. 

Daarnaast zijn sinds 1 juli 2021 álle locaties van Ipse de Bruggen rookvrij voor medewerkers, vrijwilligers en alle andere bezoekers!
De regels zetten we graag nog even op een rij: 

  • Voor medewerkers, vrijwilligers en alle andere bezoekers (zoals familieleden en vrienden van cliënten, leveranciers etc.) zijn álle locaties van Ipse de Bruggen rookvrij: 
    - Bij de landgoederen wordt óf buiten het landgoed óf in een van de tijdelijke rookzones gerookt. 
    - Bij alle overige locaties (dus ook bij de kantoorpanden!) wordt niet op het terrein van Ipse de Bruggen gerookt, dus niet voor de deur, niet in de tuinen en niet op de parkeerplaats. 
  • Medewerkers die cliënten thuis begeleiden en/of behandelen roken daar niet in en om de woning. 
  • De terrassen van onze horecalocaties op de landgoederen zijn volledig rookvrij (ook voor cliënten!) en hier worden geen tabaksproducten verkocht. Onze externe horecalocaties volgen de landelijke richtlijnen. 

Samen zorgen we ervoor dat Ipse de Bruggen steeds meer rookvrij wordt. Het uiteindelijke doel is om volledig rookvrij te zijn voor iedereen. Dat betekent dat gaandeweg wordt bekeken hoe we ook cliënten hierin gaan betrekken.  
 
De wereld wordt rookvrij. Wen er maar aan – Rookvrije Generatie 
 
Ipse de Bruggen Rookvrij maakt onderdeel uit van Samen Fit én van de Green Deal Zorg.