Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Buitenkant woonlocatie Kloosterkade in Delft
Kloosterkade in Delft

Ben je een jongvolwassenen vanaf 18 jaar en heb je een licht verstandelijke beperking en ben je op zoek naar een appartement met een aparte slaapkamer, keukenblok, douche en toilet? Kom dan bij ons wonen bij de Kloosterkade.

Wonen met een Trefpunt
Volwassenen
Vlakbij de binnenstad van Delft
Bioscoop en theater in de buurt

Locatiegegevens

Keurenaerstraat 5 (kantoor) 
2628 JX Delft

Heb je een vraag?

Wij helpen je graag verder! Vul vrijblijvend het contactformulier in

Of bel 0800 99 88 777

Aanmelden voor een woonplek?

Vul vrijblijvend het oriëntatieformulier in. Wij nemen daarna telefonisch contact met je op om samen de mogelijkheden te bespreken.

Hoe gaat het op de Kloosterkade in zijn werk?

Op de Kloosterkade woon je zo zelfstandig mogelijk in een eigen appartement. Alles wat je zelf kunt, doe je zelf. Je leert er de dingen die bij zelfstandig wonen horen, zoals met geld omgaan, contacten maken met anderen of het huishouden doen. Je kan ervoor kiezen om met de groep mee te eten. Maar wanneer jij passie hebt voor koken is het misschien wel leuk om dit zelf te leren. Dat kan bij ons.

Wij werken aan de hand van doelen en afspraken. Deze stel jij samen met jou persoonlijk begeleider op en wordt dus op maat gemaakt. Zo kunnen wij jou zo goed mogelijk begeleiden.

Doordeweeks is er begeleiding aanwezig in de avond, waarvan één blijft slapen. Er is iedere dag een dagdienst aanwezig. De dagdienst kan soms naar een afspraak moeten, een beetje zelfstandigheid wordt daarom wel van jou verwacht. Ook in het weekend is er een begeleider aanwezig

Wanneer je op de Kloosterkade woont, hechten wij er veel waarde aan dat jij de regie over je eigen leven behoudt. Zo vinden wij het fijn als jij meedenkt in hoe wij de woning nog beter kunnen maken. Daarvoor hebben wij een cliëntenraad waar jij jouw ideeën mag delen.

Ontmoet anderen

Bij de Kloosterkade zijn er 23 appartementen voor mensen met een lichte verstandelijke beperking. Er is een gezamenlijke woonkamer met keuken waar je gebruik van mag maken. Hier ontmoet jij je medebewoners. Het leuke is dus dat jij je eigen appartement hebt en ook gebruik kan maken van de gezamenlijke ruimte.

Voorzieningen

  • Vlakbij de binnenstad van Delft
  • Supermarkt
  • Horeca
  • Bioscoop en theater

buitenkant Kloosterkade woonlocatie in Delft Woonkamer keuken van de Kloosterkade in Delft
Woonkamer van de Kloosterkade in Delft Uitzicht vanaf de Kloosterkade in Delft
buitenkant Kloosterkade woonlocatie in Delft Woonkamer keuken van de Kloosterkade in Delft Woonkamer van de Kloosterkade in Delft Uitzicht vanaf de Kloosterkade in Delft

Aanmelden in drie stappen

1

Gegevens invullen

Wil jij jezelf of iemand anders aanmelden?
Vul allereerst in het oriëntatieformulier je gegevens in.

2

Telefonisch contact

Daarna word je binnen vijf werkdagen door ons gebeld. Samen bespreken we de mogelijkheden.

3

Aanmelden

Kunnen wij bieden wat jij zoekt? Dan ontvang je van ons een uitgebreid aanmeldformulier om de aanmelding concreet te maken.