Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Het pand van woonlocatie Langeberg 28
Langeberg 28 in Zoetermeer

Langeberg 28 is een woonlocatie voor mensen van 18 jaar of ouder met een matig verstandelijke beperking. De woonlocatie ligt in een woonwijk, midden in de samenleving.

Wonen
Volwassenen
Dagbesteding in de buurt
ZIN indicatie nodig

Locatiegegevens

Langeberg 28
2716 GH Zoetermeer

Aanmelden voor een woonplek?

Vul vrijblijvend het oriëntatieformulier in. Wij nemen daarna telefonisch contact met je op om samen de mogelijkheden te bespreken.

Op Langeberg 28 bieden wij twee soorten woonvormen. We kijken samen met jou goed wat het beste bij jou past. Dit hangt onder meer af van hoe goed jij voor je zelf kunt zorgen en hoeveel begeleiding je nodig hebt.

 1. Wonen met een groep
  Op deze woonlocatie kun je op de begane grond wonen samen met een kleine groep huisgenoten. Je hebt een eigen zit- en slaapkamer met een eigen badkamer en toilet. De huiskamer met keuken en de grote achtertuin deel je samen met je huisgenoten.

  In deze woning woon je zo zelfstandig mogelijk samen met de andere bewoners. Je maakt je eigen keuzes. Er is altijd begeleiding aanwezig; 24 uur per dag. De begeleiders helpen je om zo zelfstandig mogelijk te worden én te blijven. Je leert bijvoorbeeld je eigen kamer netjes te houden en jezelf goed te verzorgen. Of je leert wat je kunt doen als je boos of verdrietig bent.

  In de buurt is er zowel een vakgericht- als een belevingsgerichte dagbestedingslocatie van Ipse de Bruggen; namelijk: Bisnis en Aspergeakker.

 2. Wonen met een Trefpunt
  Ook zijn er op Langeberg 28  twaalf appartementen waar wij Wonen met een Trefpunt bieden. Dat houdt in dat je een eigen appartement hebt met een eigen voordeur. Elk appartement heeft een woonkamer met een keukenblok, een aparte slaapkamer en een badkamer met een toilet en douche.

  Op de plek waar je woont, is er op de begane grond een ruimte waar je anderen kunt ontmoeten en waar samen gekookt wordt en spelletjes worden gedaan. Hier zitten ook de begeleiders waar je een beroep op kunt doen, als dat nodig is.  Het fijne is dat jij je eigen appartement hebt en je eigen dag kunt invullen. Alleen als je dat wilt, zoek je de gezelligheid van de groep op.

Goed om te weten:

 • Langeberg 28 ligt in een woonwijk (Meerzicht in Zoetermeer)
 • Vlak bij is er een park
 • Openbaar vervoer op 850 meter
 • Woonlocatie is rolstoeltoegankelijk
 • Er is een lift in het gebouw om naar de 1e etage te gaan
 • Om hier te wonen heb je een ZIN indicatie nodig.

 

Foto's van woonlocatie Langeberg 28 in Zoetermeer

Woonkamer van woonlocatie Langeberg 28 in Zoetermeer Woonruimte van woonlocatie Langeberg 28 in Zoetermeer Bewoner van woonlocatie Langeberg 28 in Zoetermeer
Woonkamer van woonlocatie Langeberg 28 in Zoetermeer Woonruimte van woonlocatie Langeberg 28 in Zoetermeer Bewoner van woonlocatie Langeberg 28 in Zoetermeer

Aanmelden in drie stappen

1

Gegevens invullen

Wil jij jezelf of iemand anders aanmelden?
Vul allereerst in het oriëntatieformulier je gegevens in.

2

Telefonisch contact

Daarna word je binnen vijf werkdagen door ons gebeld. Samen bespreken we de mogelijkheden.

3

Aanmelden

Kunnen wij bieden wat jij zoekt? Dan ontvang je van ons een uitgebreid aanmeldformulier om de aanmelding concreet te maken.