Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Moeder Zaidin sament met Malik in de speeltuin
Verhaal - 17 augustus 2021

Malik gaat naar het Kinderdienstencentrum

“Sinds vier maanden komt Malik bij kinderdienstencentrum De Kleurentuin in Den Haag over de vloer. In die korte periode heeft Malik al grote stappen gezet: hij is zindelijk, hij kan inmiddels fietsen, hij zegt meer woordjes en maakt soms zelfs korte zinnen. Dat is zo fijn om te zien! Door deze ontwikkelingen is Malik minder gefrustreerd, minder boos. Dat is ook thuis heel fijn."

Meredith Zaidan, moeder van Malik: "In die korte periode heeft Malik al grote stappen gezet."

"Malik vind het heel leuk om naar De Kleurentuin te gaan. Het liefste gaat hij iedere dag! Dan pakt hij zelf alvast zijn rugtas en is hij er helemaal klaar voor.

Ik dacht aan het begin dat hij er misschien wat moeite mee zou hebben, om van het kinderdagverblijf naar Ipse de Bruggen te gaan. Maar ik had mij druk gemaakt om niks. De begeleiders zijn trouwens echt allemaal even vriendelijk en hebben het beste met Malik (en de andere kinderen) voor. Ik vind het dan ook heel fijn om dagelijks terugkoppeling te krijgen als ik Malik zelf wegbreng.

Van hen heb ik ook voldoende tips gekregen om ook thuis aan de slag te gaan; Malik uitdagen met verschillende oefeningen.” – Meredith Zaidan, moeder van Malik