Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
De voorgevel van de Muggenlaan op landgoed Ursula
Muggenlaan 13 in Nieuwveen

Muggenlaan 13 is een groepswoonlocatie voor volwassenen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Als je regelmatig erg verdrietig of boos bent, krijg je hier begeleiding om je daarbij te helpen. Daarbij bieden wij je voorspelbaarheid en duidelijkheid. Het is belangrijk om zo zelfstandig mogelijk te zijn, daarom hebben begeleiders aandacht voor wat jij graag wilt. De locatie is op landgoed Ursula in Nieuwveen. Daardoor woon je afgeschermd van de drukte van het centrum van het dorp, en ben je toch dichtbij de samenleving.

Wonen met een groep
Volwassenen
Dagbesteding in de buurt
Specialistische zorg en therapie dichtbij

Locatiegegevens

Muggenlaan 13
2441CL Nieuwveen

Aanmelden voor een woonplek?

Vul vrijblijvend het oriëntatieformulier in. Wij nemen daarna telefonisch contact met je op om samen de mogelijkheden te bespreken.

Zo ziet je woning eruit

De woonlocatie is een nieuwbouwwoning met een frisse en open inrichting. Je krijgt in deze woning een eigen zit-en eetkamer met aparte badkamer met wastafel, douche en een toilet. Je mag zelf bepalen hoe jij je kamer inricht. Met meubels, spulletjes en decoratie die jij mooi en fijn vindt.

De gedeelde woonkamer en eetkamer zijn één grote ruimte, maar je kunt ze met deuren in tweeën delen. Hier kun je gezellig samen of apart verschillende dingen doen, zoals spelletjes spelen, lezen, films kijken of samen eten. Jij bepaalt wat je graag wilt doen. In de keuken is er genoeg ruimte om maaltijden te koken en te bakken. Alleen of samen met huisgenoten of begeleiders. Ben je graag af en toe buiten? Dan kun je in de binnentuin genieten van de buitenlucht. En dankzij een lift kun je snel op elke verdieping komen.

Begeleiding die bij jou past

Overkomt het je regelmatig dat jij je overweldigd voelt doordat er heel veel gedachten, gevoelens of geluiden en gebeurtenissen om je heen zijn? Je begeleiders zijn speciaal opgeleid om je te helpen om hier goed mee om te gaan. Wij bieden je structuur, voorspelbaarheid en duidelijkheid. Zo voel jij je weer goed en fijn. En we werken samen met jou aan ontwikkeling en groei op jouw manier. Misschien wil je graag leren om iets zelf te kunnen doen. Bijvoorbeeld om zelfstandig jezelf te kalmeren als het af en toe even lastig of druk wordt. 

In deze woning kun je erop vertrouwen dat er begeleiding dichtbij is in het woongebouw. Tussen 07.00 uur en 22.00 uur zijn begeleiders dichtbij als je vragen of hulp nodig hebt. Tussen 22.00 uur en 07.00 uur is er begeleiding die je kunt bellen al er iets is.

Woonomgeving

Op landgoed Ursula kun je veel verschillende activiteiten doen om te genieten of om te ontspannen. Daarnaast zijn er ook diverse voorzieningen dichtbij.

  • Specialistische zorg en therapie (zoals medische diensten, fysio-, ergo-, en logopedie en gedragsdeskundigen)
  • Centra voor dagbesteding
  • Paardrijden en/of paarden verzorgen bij de manege
  • Kinderboerderij
  • Zwembad
  • Sportcentrum
  • Camping
  • Kapel met wekelijkse diensten
  • Allerlei hobby- en activiteitenclubs

Foto's van woonlocatie Muggenlaan 13 in Nieuwveen

Keuken van Muggenlaan 13 Woonkamer van Muggenlaan 13 Badkamer van Muggenlaan 13
Keuken van Muggenlaan 13 Woonkamer van Muggenlaan 13 Badkamer van Muggenlaan 13

Aanmelden in drie stappen

1

Gegevens invullen

Wil jij jezelf of iemand anders aanmelden?
Vul allereerst in het oriëntatieformulier je gegevens in.

2

Telefonisch contact

Daarna word je binnen vijf werkdagen door ons gebeld. Samen bespreken we de mogelijkheden.

3

Aanmelden

Kunnen wij bieden wat jij zoekt? Dan ontvang je van ons een uitgebreid aanmeldformulier om de aanmelding concreet te maken.