Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
De voorgevel van de Muggenlaan op landgoed Ursula
Muggenlaan 15 in Nieuwveen

Muggenlaan 15 is een groepswoning voor volwassenen met een matige verstandelijke beperking. Als je autisme (ASS) hebt, dan vind je hier een fijne woning met begeleiding die daarop afgestemd is. We zorgen voor duidelijkheid en voorspelbaarheid. Zo kun jij zo zelfstandig mogelijk wonen, met begeleiders die aandacht hebben voor jou, wat jij graag wilt en hoe je wilt wonen. De woning is op landgoed Ursula in het centrum van Nieuwveen. Als je dat graag wilt, kun je het dorp in waardoor je dichtbij de samenleving bent.

Wonen met een groep
Volwassenen
Dagbesteding in de buurt
Specialistische zorg en therapie dichtbij

Locatiegegevens

Muggenlaan 15
2441CL Nieuwveen

Aanmelden voor een woonplek?

Vul vrijblijvend het oriëntatieformulier in. Wij nemen daarna telefonisch contact met je op om samen de mogelijkheden te bespreken.

Zo ziet je woning eruit

De woning op deze locatie is een pas gebouwd huis met een lichte en ruime indeling. In jouw eigen kamer kun jij jezelf even terugtrekken. Je krijgt een eigen studio als zit- en slaapkamer die je zelf kunt inrichten, met spullen en decoratie die jij graag wilt. Ook krijg je een eigen badkamer die helemaal van jou is, met wastafel, douche en een toilet.

Naast je eigen kamer, deel je bepaalde ruimtes met je huisgenoten. De gezamenlijke eet-en woonkamer kun je met tussendeuren verdelen. Zo kunnen jij en je medebewoners alleen of gezellig in kleine groepjes bepaalde activiteiten doen. Zoals een spelletje, een boek lezen, een film kijken of eten. In de keuken is er een groot aanrecht waar je met of zonder hulp kunt koken en bakken. In de binnentuin kun je genieten van de buitenlucht. In je woning is een lift beschikbaar.

Begeleiding die bij jou past

In Muggenlaan 15 krijg je begeleiders die speciaal opgeleid zijn om goede zorg en begeleiding te geven als je Autisme Spectrum Stoornis (ASS) hebt. Wij begrijpen dat je graag structuur en duidelijkheid nodig hebt. Als je het soms lastig vindt om je gevoelens of gedachten te uiten, dan doen wij ons best om je te begrijpen. Je begeleiders nemen het initiatief, maar wel samen met jou zodat je kunt doen wat je wilt. Op een manier die bij jou past. En we werken samen met jou aan ontwikkeling en groei. Misschien wil je graag leren om iets zelf te kunnen doen.

Je kunt rekenen op begeleiding die dichtbij is in het woongebouw. Tussen 07.00 uur en 22.00 uur zijn er begeleiders aanwezig als je vragen of hulp nodig hebt. 

Woonomgeving

Het landgoed biedt veel activiteiten en faciliteiten om van te genieten, waardoor er altijd iets te doen is dat past bij jouw interesses en behoeften.

  • Specialistische zorg en therapie (zoals medische diensten, fysio-, ergo-, en logopedie en gedragsdeskundigen)
  • Centra voor dagbesteding
  • Paardrijden en/of paarden verzorgen bij de manege
  • Kinderboerderij
  • Zwembad
  • Sportcentrum
  • Camping
  • Kapel met wekelijkse diensten
  • Allerlei hobby- en activiteitenclubs

Foto's van woonlocatie Muggenlaan 15 in Nieuwveen

Keuken van Muggenlaan 15 Woonkamer van Muggenlaan 15 Badkamer van Muggenlaan 15
Keuken van Muggenlaan 15 Woonkamer van Muggenlaan 15 Badkamer van Muggenlaan 15

Aanmelden in drie stappen

1

Gegevens invullen

Wil jij jezelf of iemand anders aanmelden?
Vul allereerst in het oriëntatieformulier je gegevens in.

2

Telefonisch contact

Daarna word je binnen vijf werkdagen door ons gebeld. Samen bespreken we de mogelijkheden.

3

Aanmelden

Kunnen wij bieden wat jij zoekt? Dan ontvang je van ons een uitgebreid aanmeldformulier om de aanmelding concreet te maken.