Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Header image
Muggenlaan 5 in Nieuwveen

Muggenlaan 5 is een groepswoning voor volwassenen met een licht tot matige verstandelijke beperking. Als je het af en toe lastig vindt om om te gaan met boosheid of verdriet, helpen wij je daarbij. Ook krijg je ondersteuning in de dagelijkse verzorging zoals wassen of aankleden. En we werken samen met jou aan ontwikkeling en groei op jouw manier. Misschien wil je graag leren om iets zelf te kunnen doen. De woning ligt op landgoed Ursula in het centrum van Nieuwveen. Zo woon je iets afgeschermd en is de samenleving toch dichtbij als je dat graag wilt.

Wonen met een groep
Volwassenen
Dagbesteding in de buurt
Specialistische zorg en therapie dichtbij

Muggenlaan 5
2441CL Nieuwveen

Aanmelden voor een woonplek?

Vul vrijblijvend het oriëntatieformulier in. Wij nemen daarna telefonisch contact met je op om samen de mogelijkheden te bespreken.

Zo ziet je woning eruit

De woonlocatie is een pas gebouwde nieuwbouwwoning met een frisse en open inrichting. In deze woning heb je je eigen zit- en eetkamer, samen met een aparte badkamer die is voorzien van een wastafel, douche en toilet. Je hebt de vrijheid om je kamer naar eigen smaak in te richten met meubels, accessoires en decoraties die jij mooi en comfortabel vindt.

Er is een gezamenlijke woonkamer en eetkamer die je deelt met anderen. Deze grote ruimte heeft tussendeuren waardoor jij en je huisgenoten gezelligheid, maar ook rust kunnen opzoeken. Bijvoorbeeld leuke dingen zoals lezen, een spelletje spelen of eten. Samen of alleen. Houd je erg van koken of bakken; dan kan dat aan het grote werkblad in de open keuken. Houd je ervan om af en toe de buitenlucht op te zoeken? Er is een groot balkon om van te genieten.

Begeleiding die bij jou past

Het is belangrijk om zo zelfstandig mogelijk te zijn, daarom hebben begeleiders aandacht voor wat jij graag wilt. En hoe je iets wilt. We werken samen met jou aan ontwikkeling en groei op jouw manier. Misschien wil je graag leren om iets zelf te kunnen doen.

In deze woning kun je erop vertrouwen dat er begeleiding dichtbij is in het woongebouw. Begeleiders zijn beschikbaar van 07.00 uur tot 22.00 uur voor vragen of ondersteuning. Tussen 22.00 uur en 07.00 uur is bereikbare hulp voor noodgevallen. Er is dus altijd begeleiding wanneer je het nodig hebt.

Woonomgeving

Op landgoed Ursula zijn allerlei voorzieningen en vormen van dagbesteding. Je kunt er ontspannen, genieten of nuttig en leuk werk doen. Bijvoorbeeld:

 • Specialistische zorg en therapie (zoals medische diensten, fysiotherapie, ergotherapie en logopedie en gedragsdeskundigen)
 • Bakkerij
 • Atelier
 • Centra voor dagbesteding
 • Manege
 • Kinderboerderij
 • Zwembad
 • Sportcentrum
 • Camping
 • Kapel met wekelijkse diensten
 • Allerlei clubs

Foto's van woonlocatie Muggenlaan 5 in Nieuwveen

Keuken van Muggenlaan 5 Woonkamer van Muggenlaan 5 Badkamer van Muggenlaan 5
Keuken van Muggenlaan 5 Woonkamer van Muggenlaan 5 Badkamer van Muggenlaan 5

Aanmelden in drie stappen

1

Gegevens invullen

Wil jij jezelf of iemand anders aanmelden?
Vul allereerst in het oriëntatieformulier je gegevens in.

2

Telefonisch contact

Daarna word je binnen vijf werkdagen door ons gebeld. Samen bespreken we de mogelijkheden.

3

Aanmelden

Kunnen wij bieden wat jij zoekt? Dan ontvang je van ons een uitgebreid aanmeldformulier om de aanmelding concreet te maken.