Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
De voorgevel van de Muggenlaan op landgoed Ursula
Muggenlaan 7 in Nieuwveen

Muggenlaan 7 is een groepswoonlocatie voor (jong)volwassenen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. We zorgen voor een duidelijkheid en overzichtelijk leven. Dat doen wij samen met jou, op een manier zoals jij dat wilt. Ook krijg je ondersteuning in de dagelijkse verzorging zoals wassen of aankleden.

Wonen met een groep
Volwassenen
Dagbesteding in de buurt
Specialistische zorg en therapie dichtbij

Locatiegegevens

Muggenlaan 7
2441CL Nieuwveen

Aanmelden voor een woonplek?

Vul vrijblijvend het oriëntatieformulier in. Wij nemen daarna telefonisch contact met je op om samen de mogelijkheden te bespreken.

Zo ziet je woning eruit

De woonlocatie is een nieuwbouwwoning met een frisse en open inrichting. In dit huis beschik je over een eigen zit- en eetkamer, naast een aparte badkamer met een wastafel, douche en toilet. Je kunt je kamer helemaal naar eigen smaak inrichten met meubilair, spullen en decoraties die je mooi en fijn vindt.

Er is een gezamenlijke woonkamer en eetkamer die je deelt met anderen. Deze grote ruimte heeft tussendeuren waardoor jij en je huisgenoten gezelligheid, maar ook rust kunnen opzoeken. Bijvoorbeeld leuke activiteiten zoals lezen, een spelletje spelen of eten, samen of alleen. Houd je erg van koken of bakken; dan kan dat aan het grote werkblad in de open keuken. Op het grote balkon kun je van de buitenlucht genieten met uitzicht op de binnentuin. Ten slotte heeft de woning een lift, zodat iedereen op elke verdieping kan komen.

Begeleiding die bij jou past

Jouw begeleiders hebben aandacht voor wat jij graag wilt. En hoe je iets wilt. Vind je het fijn om niet altijd teveel aandacht te krijgen, maar juist op de achtergrond iets te beleven of een leuke activiteit mee te maken, dan houden wij rekening met jou. We maken samen met jou een overzichtelijke dagstructuur. Zo kun jij rekenen op een overzichtelijke en fijne dag. Als je graag wil leren om iets zelf te kunnen doen, dan helpen wij jou om je stapje voor stapje te ontwikkelen.

In deze woning kun je erop vertrouwen dat er begeleiding dichtbij is in het woongebouw. Begeleiders zijn beschikbaar van 07.00 uur tot 22.00 uur voor vragen of ondersteuning. Tussen 22.00 uur en 07.00 uur is er bereikbare hulp in de nacht voor noodgevallen.

Woonomgeving

Op landgoed Ursula kun je veel verschillende activiteiten doen om te genieten of om te ontspannen. Daarnaast zijn er ook diverse voorzieningen dichtbij, zoals:

 • Specialistische zorg en therapie (zoals medische diensten, fysiotherapie, ergotherapie en logopedie en gedragsdeskundigen)
 • Bakkerij
 • Atelier
 • Centra voor dagbesteding
 • Manege
 • Kinderboerderij
 • Zwembad
 • Sportcentrum
 • Camping
 • Kapel met wekelijkse diensten
 • Allerlei clubs

Foto's van woonlocatie Muggenlaan 7 in Nieuwveen

Keuken van Muggenlaan 7 Woonkamer van Muggenlaan 7 Badkamer van Muggenlaan 7
Keuken van Muggenlaan 7 Woonkamer van Muggenlaan 7 Badkamer van Muggenlaan 7

Aanmelden in drie stappen

1

Gegevens invullen

Wil jij jezelf of iemand anders aanmelden?
Vul allereerst in het oriëntatieformulier je gegevens in.

2

Telefonisch contact

Daarna word je binnen vijf werkdagen door ons gebeld. Samen bespreken we de mogelijkheden.

3

Aanmelden

Kunnen wij bieden wat jij zoekt? Dan ontvang je van ons een uitgebreid aanmeldformulier om de aanmelding concreet te maken.