Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
De voorgevel van de Muggenlaan op landgoed Ursula
Muggenlaan 9 in Nieuwveen

Muggenlaan 9 is een groepswoning voor volwassenen met een licht tot matig verstandelijke beperking. Je vindt hier een welkom thuis als je graag alleen of samen met een groep je leven wilt vormgeven. Hier krijg je hulp en ondersteuning bij. Bijvoorbeeld bij relaties, geldzaken of social media. Wij bespreken samen met jou wat jouw wensen en doelen zijn en stemmen hier op af. De woning ligt op landgoed Ursula in het centrum van Nieuwveen. Zo woon je iets afgeschermd en is de samenleving toch dichtbij als je dat graag wilt.

Wonen met een groep
Volwassenen
Dagbesteding in de buurt
Specialistische zorg en therapie dichtbij

Locatiegegevens

Muggenlaan 9
2441CL Nieuwveen

Aanmelden voor een woonplek?

Vul vrijblijvend het oriëntatieformulier in. Wij nemen daarna telefonisch contact met je op om samen de mogelijkheden te bespreken.

Zo ziet je woning eruit

De woonlocatie is een nieuwbouwwoning met een frisse en open inrichting. Je krijgt een eigen studio als zit- en slaapkamer die je zelf kunt inrichten met spullen en decoratie die jij graag wilt. Ook krijg je een eigen badkamer die helemaal van jou is met een wastafel, douche en toilet.

Andere ruimtes deel je met de groep. De woonkamer bestaat uit één ruimte met daarin een woon- en eetgedeelte. Dankzij tussendeuren kunnen jullie de ruimte opdelen als je graag apart iets wilt doen zoals een spelletje,televisie kijken of een maaltijd eten. In de open keuken is een groot werkblad waaraan je, met of zonder hulp, kunt koken en bakken. In de binnentuin kun je van de buitenlucht genieten. Jouw woning is op de eerste verdieping, waar je kunt komen met een trap en via de lift.

Begeleiding die bij jou past

Je hebt de vrijheid om je eigen beslissingen te nemen, met ondersteuning en begeleiding bij wat je zelf kan en wilt. Begeleiders staan klaar om je te helpen bij het ontwikkelen en behouden van je zelfstandigheid. Je leert bijvoorbeeld je eigen kamer op te ruimen tot het zorgen voor jezelf. En we helpen je bij boosheid. Zo kun jij, maar ook anderen, zich zo fijn mogelijk voelen.

Samen met je begeleiders bepaal je wat je elke dag gaat doen. Dit kan zijn op landgoed Ursula, bij de dagbesteding of misschien in het dorp. Zo kun jij je energie kwijt, en heb je een fijne structuur waarbij je kunt doen wat je graag wilt.

Je kunt rekenen op begeleiding die dichtbij is in het woongebouw. Tussen 07.00 uur en 22.00 uur zijn begeleiders dichtbij als je vragen of hulp nodig hebt. Tussen 22.00 uur en 07.00 uur is er nachtzorg. Dit is begeleiding op afstand. Zo leef en woon je zelfstandig met het vertrouwen dat je elke dag kunt bouwen op begeleiding.

Woonomgeving

Op landgoed Ursula zijn allerlei voorzieningen en vormen van dagbesteding, van bakkerij tot atelier, en volop mogelijkheden, waaronder:

  • Specialistische zorg en therapie (zoals medische diensten, fysiotherapie, ergotherapie en logopedie en gedragsdeskundigen)
  • Centra voor dagbesteding
  • Manege
  • Kinderboerderij
  • Zwembad
  • Sportcentrum
  • Camping
  • Kapel met wekelijkse diensten
  • Allerlei clubs

Foto's van woonlocatie Muggenlaan 9 in Nieuwveen

Keuken van Muggenlaan 9 Woonkamer van Muggenlaan 9 Badkamer van Muggenlaan 9
Keuken van Muggenlaan 9 Woonkamer van Muggenlaan 9 Badkamer van Muggenlaan 9

Aanmelden in drie stappen

1

Gegevens invullen

Wil jij jezelf of iemand anders aanmelden?
Vul allereerst in het oriëntatieformulier je gegevens in.

2

Telefonisch contact

Daarna word je binnen vijf werkdagen door ons gebeld. Samen bespreken we de mogelijkheden.

3

Aanmelden

Kunnen wij bieden wat jij zoekt? Dan ontvang je van ons een uitgebreid aanmeldformulier om de aanmelding concreet te maken.