Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Woning woonlocatie zorgboerderij Noordhoek in Noorden
Noordhoek in Noorden

Houd je van de natuur en zou je graag willen wonen in een landelijke omgeving? Tegenover de Nieuwkoopse plassen ligt zorgboerderij Noordhoek in de woonplaats Noorden. 

Deze woonlocatie bevindt zich op een stuk land in een prachtige omgeving. Hier wonen volwassenen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. De meeste mensen die hier wonen zijn redelijk zelfstandig en kunnen voor zichzelf zorgen.  

Heb je interesse? Meld je hier aan. 

Wonen met een Trefpunt
Prachtige landelijke omgeving
Vlakbij vakgerichte dagbestedingslocaties
Dieren en een moestuin

Locatiegegevens

Hogedijk 1
2431 AA   Noorden

Aanmelden voor een woonplek?

Vul vrijblijvend het oriëntatieformulier in. Wij nemen daarna telefonisch contact met je op om samen de mogelijkheden te bespreken.

Wonen midden in de samenleving (kleinschalig) 

De woonlocatie ligt in een wijk dichtbij het dorp Noorden. Je woont met een kleine groep mensen naast elkaar midden in de samenleving. Je hebt een eigen appartement of kamer.

We stimuleren je om zelfstandig te worden, in het dagelijks leven én in contacten met anderen. Dit betekent dat je meehelpt in huis. Je denkt ook mee over hoe we het samen gezellig kunnen maken in huis. In je vrije tijd kun je naar een club gaan. Ook zorgen we samen voor de bloementuin en de dieren.

Zo ziet je huis eruit

Woonlocatie Noordhoek heeft een begane grond en een eerste verdieping. De kamers en appartementen op de beneden verdieping hebben een eigen terras. De gemeenschappelijke ruimten zijn de woonkamer, keuken of de tuin.

Er wordt elke dag samen gekookt met begeleiding en als je dat wil, eten we gezellig met elkaar aan tafel. In de zomer kunnen we heerlijk buiten zitten met elkaar.

Daarnaast is er nog één appartement dat zich buiten de zorgboerderij bevindt; in het 'oude theehuis'.

Samen koken bij woonlocatie Noordhoek
Bij woonlocatie Noordhoek wordt samen gezellig gekookt

Op de Noordhoek zijn er kippen, varkens, geiten, konijnen en een poes. Als je wilt, kun je meehelpen de dieren te verzorgen. 

Goed voor jou om te weten:

  • begeleiding is op deze woonlocatie niet 24 uur per dag aanwezig, 
  • de woonlocatie ligt in de mooie natuur. Er is openbaar vervoer maar de bus rijdt niet vaak. Het is dus prettig als jij je prima kunt verplaatsen in het verkeer met bijvoorbeeld een fiets, scooter of auto, 
  • er zijn verschillende vakgerichte dagbestedingslcoaties in de buurt zoals de Tuincentrum de Olifant, Focus of Kringloopwinkel Gebruikt Goed,
  • er zijn diverse clubs in de buurt waar jij je voor kunt opgeven zoals een toneelclub of zangclub en een plek waar je creatief kunt bezig zijn. Ook is er vlakbij disco Het Bunkertje waar je naar toe kunt gaan.

 

Foto's van woonlocatie zorgboerderij Noordhoek in Noorden

het uitzicht vanaf woonlocatie Noordhoek een bewoner die de dieren aan het verzorgen is bij woonlocatie Noordhoek een bewoner van woonlocatie Noordhoek op de fiets
het uitzicht vanaf woonlocatie Noordhoek een bewoner die de dieren aan het verzorgen is bij woonlocatie Noordhoek een bewoner van woonlocatie Noordhoek op de fiets

Aanmelden in drie stappen

1

Gegevens invullen

Wil jij jezelf of iemand anders aanmelden?
Vul allereerst in het oriëntatieformulier je gegevens in.

2

Telefonisch contact

Daarna word je binnen vijf werkdagen door ons gebeld. Samen bespreken we de mogelijkheden.

3

Aanmelden

Kunnen wij bieden wat jij zoekt? Dan ontvang je van ons een uitgebreid aanmeldformulier om de aanmelding concreet te maken.