Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Buitenkant woonlocatie Ons Thuis
Ons Thuis

Ons Thuis is een kleinschalige woning voor bewoners met het Prader Willi-syndroom en autisme. Bij Ons Thuis vinden wij het belangrijk dat jij veilig en comfortabel woont met een duidelijke structuur en goede begeleiding. Bovendien is er begeleiding 24 uur per dag aanwezig, dus je kunt erop vertrouwen dat hulp altijd dichtbij is. De woning bevindt zich centraal in een leuke wijk in Den Haag, waardoor je midden in de maatschappij woont.

Wonen met een Trefpunt
Volwassenen
In woonwijk Wateringseveld

Locatiegegevens

Eduard Verkadelaan 24-30
2548 ZD  Den Haag

Aanmelden voor een woonplek?

Vul vrijblijvend het oriëntatieformulier in. Wij nemen daarna telefonisch contact met je op om samen de mogelijkheden te bespreken.

Goede begeleiding en zorg

Samen met jou zorgen wij ervoor dat je kunt wonen en leven zoals jij graag zou willen. De begeleiders zorgen voor een goede basis door samen met jou afspraken te maken. En we blijven in gesprek over wat jij precies fijn vindt.

Ook kun je vertrouwen op goede specialistische zorg. Er zijn namelijk diëtisten, gedragsdeskundigen en medisch specialisten bij onze woning betrokken. Als vragen hebt, ziek wordt of verpleging nodig hebt, dan is deze hulp dichtbij. Zo kunnen we goed voor je zorgen en krijg je de hulp die je nodig hebt.

Fijn en comfortabel wonen

Bij Ons Thuis wonen 10 bewoners. De woning bestaat uit vier geschakelde eengezinswoningen. Jij krijgt een slaapkamer en (een gedeelde) badkamer die helemaal van jou is en zelf kunt inrichten naar eigen smaak. We houden rekening met jouw specifieke behoefte, daarom krijg jij zelfgemaakte maaltijden van je begeleiders. Zo hoef je zelf niet te koken en weet je zeker dat je voedzaam eten krijgt. Je woont samen met anderen, daarom draagt iedereen zijn steentje bij in het huishouden. We verdelen in overleg de taken zodat iedereen kan helpen om het huis schoon en fijn te houden. We zorgen natuurlijk voor ontspanning en vermaak door spelletjes te doen of te wandelen. Belangrijk is dat je doet wat jij leuk vindt.

Midden in de samenleving

Je woont in de leuke wijk Wateringseveld in Den Haag.

  • Op vijf minuten loopafstand vind je een winkelcentrum met een supermarkt, bakker en drogist.
  • Op vijf minuten loopafstand vind je een verbinding met het openbaar vervoer.

Neem contact op

Ben je benieuwd of Ons Thuis iets voor jou of voor je naaste is? Neem gerust contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek.

bewonen van Ons Thuis aan het koken in de keuken bewoner van woonlocatie Ons Thuis die aan het sjoelen is
bewonen van Ons Thuis aan het koken in de keuken bewoner van woonlocatie Ons Thuis die aan het sjoelen is

Aanmelden in drie stappen

1

Gegevens invullen

Wil jij jezelf of iemand anders aanmelden?
Vul allereerst in het oriëntatieformulier je gegevens in.

2

Telefonisch contact

Daarna word je binnen vijf werkdagen door ons gebeld. Samen bespreken we de mogelijkheden.

3

Aanmelden

Kunnen wij bieden wat jij zoekt? Dan ontvang je van ons een uitgebreid aanmeldformulier om de aanmelding concreet te maken.