September 2020

De trainingen kunnen doorgaan! Echter hebben we vanwege maatregelen rondom het coronavirus het aantal deelnemers per trainingsronde moeten halveren. Beide trainingsronde voor het najaar 2020 zitten vol. Er is een nieuwe trainingsronde gepland, te weten 22/1/2021 en 12/3/2021. Voor nadere informatie en inschrijving zie ‘Trainingsdata- en informatie’.

Juni 2020

Welkom op onze vernieuwde website! Nu er wat meer duidelijkheid lijkt te komen na de eerste onzekere corona periode hebben we besloten weer een trainingsronde te plannen in het laatste kwartaal van het jaar. We zullen de ontwikkelingen nauwgezet volgen en indien noodzakelijk aanpassingen doen. 

April 2020

Het is alweer enige tijd geleden dat er nieuws te melden is omtrent de stand van zaken.

Achter de schermen wordt op dit moment hard gewerkt aan de digitalisering van Movakic, het opzetten van de training en verdere organisatie.

We verwachten eind mei deze website vernieuwd in de lucht te brengen met daarop onder andere de trainingsdata voor het najaar 2020 en de mogelijkheid om hiervoor in te schrijven.

Natuurlijk beseffen ook wij ons dat het Corona virus op allerlei gebied onzekerheid met zich meebrengt. Mocht er rond eind mei nog geen duidelijkheid zijn zullen we daar zeker op inspelen als het gaat om inschrijven en de kans op mogelijk cancelen van de training.


We wensen u veel sterkte en wijsheid in deze onzekere tijd!

 

Ga terug

Top