Februari 2021

Alle perikelen rondom het coronavirus hebben zeker ook iets moois opgeleverd. Vanaf december 2020 wordt de Movakic-training ook online verzorgd. Dit heeft uiteraard de nodige inspanningen gekost maar het heeft vooral veel extra kennis opgeleverd en dat heeft zich vertaald in een door de deelnemers zeer hoog gewaardeerde training! 
Movakic is vanaf begin dit jaar digitaal beschikbaar, na het volgen van de training krijg je via persoonlijke inloggegevens de beschikking over de digitale versie van Movakic.
Er is een aanvraag ingediend voor accreditatie bij Keurmerk Fysiotherapie en een verlenging van accreditatie bij het KNGF.
En er zijn data gepland voor een nieuwe Movakic-trainingsronde in het najaar 2021, te weten 24/9/2021 en 11/11/2021. Mocht je interesse hebben ga naar ‘Trainingsdata- en informatie’. 
Zijn er binnen je organisatie meerdere geïnteresseerden in Movakic, een incompany training is ook mogelijk. Voor nadere informatie neem contact op via movakic@ipsedebruggen.nl

September 2020

De trainingen kunnen doorgaan! Echter hebben we vanwege maatregelen rondom het coronavirus het aantal deelnemers per trainingsronde moeten halveren. Beide trainingsronde voor het najaar 2020 zitten vol. Er is een nieuwe trainingsronde gepland, te weten 22/1/2021 en 12/3/2021. Voor nadere informatie en inschrijving zie ‘Trainingsdata- en informatie’.

Juni 2020

Welkom op onze vernieuwde website! Nu er wat meer duidelijkheid lijkt te komen na de eerste onzekere corona periode hebben we besloten weer een trainingsronde te plannen in het laatste kwartaal van het jaar. We zullen de ontwikkelingen nauwgezet volgen en indien noodzakelijk aanpassingen doen. 

April 2020

Het is alweer enige tijd geleden dat er nieuws te melden is omtrent de stand van zaken.

Achter de schermen wordt op dit moment hard gewerkt aan de digitalisering van Movakic, het opzetten van de training en verdere organisatie.

We verwachten eind mei deze website vernieuwd in de lucht te brengen met daarop onder andere de trainingsdata voor het najaar 2020 en de mogelijkheid om hiervoor in te schrijven.

Natuurlijk beseffen ook wij ons dat het Corona virus op allerlei gebied onzekerheid met zich meebrengt. Mocht er rond eind mei nog geen duidelijkheid zijn zullen we daar zeker op inspelen als het gaat om inschrijven en de kans op mogelijk cancelen van de training.


We wensen u veel sterkte en wijsheid in deze onzekere tijd!

 

Ga terug

Top