Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Groepsfoto van medewerkers van Ceder 5
Nieuws - 23 maart 2023

Radio 5 zet zorghelden in het zonnetje!

Ipse de Bruggen heeft meegewerkt aan uitzendingen van Radio 5. Verschillende locaties hebben hier een bijdrage in geleverd. Daarnaast is er op 16 maart een live uitzending geweest bij Ceder 5 in Nieuwveen. Berget Lewis kwam die dag helpen bij Ceder 5 en ging ’s middags vanuit deze locatie in gesprek met de presentator. Ook Ester van Dijk ging samen met de cliënten in gesprek tijdens de uitzending.

Hieronder vind je alle fragmenten van de diverse locaties.  

Woensdag 15 maart 
Woensdagavond 15 maart was een kort interview te horen, opgenomen op de kinderboerderij in Nieuwveen. Dit was een voorproefje voor de uitzending van donderdag 16 maart. 
Luister het hier! 
 
Ook werden die woensdagavond een medewerker van de nachtdienst in Nieuwveen gebeld voor een kort gesprek over het werken in de nacht. 
Luister het hier terug. 
 
Donderdag 16 maart 
Op donderdagochtend 16 maart zijn in de Arbeidsvitaminen verzoeknummers gedraaid, ingediend door cliënten en medewerkers van de Kopermolen in Maassluis en De Boei uit Vlaardingen.  
Luister het hier! 
 
's Middags was er een live uitzending vanuit de woning van Ceder 5. Een presentator van Radio 5 ging in gesprek met Berget Lewis over haar ervaringen in de zorg van die ochtend en met Ester van Dijk, een medewerker van Ceder 5 over het werken in de gehandicaptenzorg. 
Luister het gesprek met Esther hier terug. 
 
Als klap op de vuurpijl zijn onze collega's van Ceder 5 uitgeroepen tot Zorghelden van de dag! Een fantastische prestatie, waarbij ze een doos met heerlijke gebakjes in ontvangst mochten nemen. Luister het fragment hier terug. 
 
Ga naar Radio 5 en luister de fragmenten en uitzending terug!  

Bekijk hier de aftermovie. 

 
Meer weten over Ontdek de zorg in Thuis op 5, klik hier.