Afdeling Vrije Tijd & Advies Nootdorp

Landgoed Craeyenburch
 


Leuke dingen doen in je vrije tijd

In je vrije tijd wil je leuke dingen doen én anderen ontmoeten. Bingo, muziek maken en/of meebeleven, een workshop bloemschikken zijn een paar activiteiten waar je aan kan meedoen. Of wil je wekelijks elke avond naar je eigen club! Op landgoed Craeyenburch kun je heel veel leuke dingen doen. Regelmatig is er disco in de aula. Ook kan je meedoen en optreden met de drumband en majorettes van Cnots Boem. Alles wordt georganiseerd samen met vakkrachten & vrijwilligers.

Ben je sportief? Kijk dan eens bij sportieve activiteiten. Dan zie je waar je allemaal aan kan meedoen!

 

Programmaboekje Vrije Tijd en Advies Nootdorp e.o.

Gebruik om je in te schrijven voor een programma dit formulier


Voorstelling Aadje Piraatje voor bewoners van landgoed Craeyenburch op Knots t.v.

De gezellige interactieve voorstelling van Aadje Piraatje is speciaal voor bewoners van landgoed Craeyenburch vanaf de tweede week van oktober te zien op Knots t.v.
'Aadje Piraatje in gevaar; Aadje gaat met andere piraten op een lange zeereis en zij beleven allerlei avonturen. Aadje wordt zeeziek en er is geen dokter aan boord. Hij gaat op zoek naar een schat en wordt daarbij overvallen door schurken. Maar gelukkig wordt hij door zijn piratenvrienden gered. De piraten krijgen na zo'n lange tijd heimwee. Maar gelukkig komen ze tenslotte weer veilig thuis'.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaarlijks Zomerevenement | Ipse de Bruggen

Zomerse temperaturen tijdens Zomerevenement 'De Ontmoeting' zondag 25 augustus 2019

Met het doek van de circustent opgetrokken was het -ondanks de warmte-  gelukkig goed uit te houden tijdens de drie voorstellingen van circus Alexander afgelopen zondag. In comfortabele stoelen of eigen rolstoel kon iedereen genieten van acts en het verhaal van Freddy en Frank. Steeds klonk luid applaus voor de grappen en grollen en trucs van alle artiesten. Na afloop van iedere voorstelling stond de mooie prinses Belle klaar om met iedereen op de foto te gaan. De brandweer wagen vond iedereen ook reuze interessant. Maar liefst 5 brandweermannen en -vrouwen stonden klaar om uitleg te geven in de wagen en wie dat wilde kon zelf een (fictief) brandje  blussen.

Het was een feestelijke en mooie dag.