Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Sleuteloverdracht
Nieuws - 16 juli 2021

Spoorlaan-Zone overgedragen voor nieuwbouwwoningen in Zwammerdam

​Op het terrein stonden voorheen zorgwoningen voor onze cliënten. Deze cliënten zijn vorig jaar verhuisd naar nieuwe woningen elders op het terrein. De voormalige bewoners hebben symbolisch de sleutel overgedragen aan Sjuul Stappers, directeur van Verwelius.

Verbinding Hooge Burch en Zwammerdam 
De leveringsacte is in het bijzijn van de notaris meteen op locatie getekend en daarmee is de grond formeel overgedragen. Linda Schwartzmans, manager vastgoed van Ipse de Bruggen: ‘We hopen met deze nieuwbouwontwikkelingen de verbinding tussen Landgoed Hooge Burch en Zwammerdam te versterken, zodat Hooge Burch echt onderdeel wordt van het dorp’.  

Koop- en huurwoningen in 2022
Verwelius Development B.V. heeft begin dit jaar de aanbesteding voor deze locatie gewonnen en gaat hier koop- en huurwoningen ontwikkelen voor diverse doelgroepen in de vorm van appartementen en eengezinswoningen. De komende maanden wordt er in samenwerking met de gemeente Alphen aan den Rijn een bestemmingsplan opgesteld en wordt het plan voor circa 120 woningen ontwikkeld. De verwachte start van de verkoop is in het voorjaar van 2022. 

Verwelius is een familiebedrijf gevestigd in Huizen. Een landelijk werkende ontwikkelaar die in het verlengde hiervan ook bouwt, belegt, beheert en financiert. 
Op de foto van links naar rechts: Sjuul Stappers, directeur Verwelius, Andrea van Steensel, raad van bestuur Ipse de Bruggen en Peter Hulsman en Bjorn Kooyman, voormalig bewoners.