Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Buitenkant appartementen Sportlaan 3 in Nootdorp
Sportlaan 3 in Nootdorp

Op Sportlaan 3 wonen volwassenen met een licht verstandelijke beperking soms ook met moeilijk verstaanbaar gedrag. Het zijn appartementen in het groene buurtschap Craeyenburch te Nootdorp. Op het terrein is het direct gelegen aan de woonwijk. Zo sta je als bewoner van de Sportlaan figuurlijk met één been in de wijk en met één been op het terrein van Ipse de Bruggen.

Wonen met een Trefpunt
Aan de rand van buurtschap Craeyenburch
Volwassenen
Dagbesteding heel dicht bij

Locatiegegevens

Sportlaan 3a/3B
2631 KN  Nootdorp

Deze woonlocatie bestaat uit twee groepen: Sportlaan appartementen 3A en Sportlaan appartementen 3B.

De locaties hebben ieder een eigen team aan begeleiders en staan in nauw contact met elkaar voor eventuele calamiteiten.  Beide locaties hebben vijf appartementen en een gemeenschappelijke woonkamer.

Hoe ziet je woning eruit?

Als je bij Sportlaan 3 woont heb je een eigen voordeur (met sleutel), een hal, een slaapkamer, een badkamer, woonkamer, keuken en balkon.
De keuken is voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap, kasten met indeling, spoelbak en er de mogelijkheid eigen aanschafte apparatuur aan te sluiten (zoals een koelkast, magnetron, koffie/thee apparaat). In de entreehal is een aansluiting aanwezig om een eigen aanschafte wasmachine/droger aan te sluiten.

Bewoners kunnen naast het riante appartement gebruik maken van de gemeenschappelijke ruimtes zoals de woonkamer, keuken, badkamer (voorzien van ligbad) en de tuin. In deze ruimtes kun je samen met medebewoners en/of begeleiders activiteiten ondernemen waarbij men samen vertier en plezier kan ervaren.

Woonomgeving

In de nabijheid van de Sportlaan bevinden zich enkele dagbestedingslocaties van Ipse de Bruggen. Op het terrein is een zwembad, verschillende bewegingsactiviteiten en een manage. Daarnaast zijn er ook andere mogelijkheden om aan de slag te gaan zoals bij het leer-/werkbedrijf van de gemeente Nootdorp. De locatie is tevens op loopafstand van winkelcentrum Ypenburch en winkelcentrum Nootdorp.

Aanmelden in drie stappen

1

Gegevens invullen

Wil jij jezelf of iemand anders aanmelden?
Vul allereerst in het oriëntatieformulier je gegevens in.

2

Telefonisch contact

Daarna word je binnen vijf werkdagen door ons gebeld. Samen bespreken we de mogelijkheden.

3

Aanmelden

Kunnen wij bieden wat jij zoekt? Dan ontvang je van ons een uitgebreid aanmeldformulier om de aanmelding concreet te maken.