Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Begeleidster leest samen met cliënt van Ipse de Bruggen

Voor financiërs

Ipse de Bruggen is een organisatie die al meer dan 100 jaar ervaring heeft in de zorg voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Wije vinden het belangrijk dat onze cliënten een goed leven hebben. Daarom bieden wij de best mogelijke zorg en ondersteuning.  

Wij helpen je graag verder!

Heb je een vraag? Of wil je advies? Vul vrijblijvend het contactformulier in.

of bel 0800 99 88 777

In heel Zuid-Holland hebben wij plekken waar cliënten kunnen wonen of werken. Er zijn volop mogelijkheden voor onze cliënten om zich te ontwikkelen. Bijvoorbeeld in onze lunchrooms, winkels, ateliers of bij de beroemde Jostiband. Verder bieden wij zorg in onze behandel- en expertisecentra en kinderdienstencentra. Soms hebben onze cliënten alleen thuis ondersteuning nodig. Ook daarvoor kunnen zij bij Ipse de Bruggen terecht.  

Kennis delen

Wij werken aan een goed leven voor kinderen en jongeren met een andere ontwikkeling en voor mensen met (het vermoeden van) een verstandelijke beperking. Dit doen wij samen met iedereen die voor hen belangrijk is: familie, buren en vrijwilligers.

Ook werken wij samen met organisaties binnen en buiten de zorg. De kennis die Ipse de Bruggen heeft opgebouwd, delen wij graag. Wij werken samen met andere zorg- en welzijnsorganisaties, gemeenten, zorgverzekeraars  of  zorgkantoren.  Met onze kennis kunnen wij een rol als adviseur, partner of leverancier vervullen.  

Meer weten over samenwerking?

Wil je met ons samenwerken of wil je hier meer over weten? Wij maken graag een afspraak om naar je toe te komen. Maar je kunt natuurlijk ook bij ons langskomen.