Leven en comfortabel wonen voor ouderen

Ook als je ouder wordt, bieden wij een thuis waar je je prettig voelt. En waar je jezelf mag en kan zijn. De woning en begeleiding sluiten aan op wat je kan en wil. Heb je meer zorg nodig omdat je ouder wordt? Ga je bijvoorbeeld slechter zien en horen of moeilijker lopen? Dan hebben wij verschillende typen aangepaste woningen in ons aanbod, in verschillende omgevingen:

  • in de stadNaam
  • in een dorp
  • op het platteland
  • op een beschut terrein

Je woont er altijd in een huiselijke omgeving, samen met andere medebewoners of zelfstandig. Je beschikt over een eigen zit- en slaapkamer met sanitaire voorzieningen. In de gemeenschappelijke woonkamer kan je anderen ontmoeten. Zoek je een leuke en zinvolle invulling van uw dag? Dat kan in één van onze dagcentra maar natuurlijk ook gewoon thuis.
Ook als je ouder wordt, kan je nog veel sociale contacten aangaan. Zo blijft je wereld groot. Uiteraard houden wij rekening met je sociale en levensbeschouwelijke achtergrond. Wij stimuleren al onze bewoners om mee te doen in de samenleving.

Palliatieve zorg

Heb je door omstandigheden meer verzorging of verpleging nodig? Dan zorgen wij ervoor dat je leven zo comfortabel mogelijk blijft. Onze zorg passen wij aan op je sociale en culturele achtergrond. Het welzijn van ozne bewoners staat bij ons altijd centraal. Ook in je laatste levensfase proberen we je zoveel mogelijk daar te laten wonen waar je dit het prettigst vindt.

Top