Leven en wonen voor volwassenen

Fijn wonen in Zuid-Holland

Zoek je een plek in Zuid-Holland om te wonen? In een groepswoning op een landgoed of gewoon in een woonwijk? In een eengezinswoning, een historisch pand of een appartement? En heb je een indicatie? Het is fijn wonen in Zuid-Holland. Bij ons voel jij je thuis!

Wonen in een groep

Je hebt een zo gewoon mogelijk leven. Dagelijkse dingen zoals koken en huishouden mag je zelf doen, maar dat hoeft niet. Overdag ga je vaak naar een dagcentrum of een centrum voor arbeid en training. En in je vrije tijd? Dan maak je lol met andere bewoners. Of je geniet heerlijk van de rust op je eigen kamer. Of je trekt er gezellig op uit voor activiteiten buitenshuis.

NaamAppartement met begeleiding

In je eigen appartement heb je alles voor jezelf: ook douche en toilet. Waar je eet? Dat beslis je zelf. Gewoon alleen thuis of met anderen in ons gebouw. Onze begeleiders staan 24 uur per dag voor je klaar.

Zelfstandig wonen

Kun je zelf je huis schoon maken? Met onze begeleiding woon je heerlijk zelfstandig. Je woont in een appartement in de buurt van ons steunpunt. Hier kun je terecht met al je vragen. Maar ook om andere bewoners te ontmoeten. Handig én gezellig!

Ouderinitiatieven

Je ouders kunnen ook (samen met andere ouders) een eigen woning opzetten. Voorbeelden van deze ouderinitiatieven zijn:

  • GeWoon (Den Haag)
  • Dubbel Vier (Honselersdijk)
  • Droomland (Zoetermeer)
  • De Kip in Leidschenveen (Den Haag)
  • Woonvreugd (Schipluiden)
Top