Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Woonkamer Wassenaerplein 1A
Wassenaerplein 1A in Langeraar

De leefsfeer op Wassenaerplein 1A is voor de ouder wordende cliënt. De groep bestaat uit cliënten met ieder een eigen kamer, gedeelde (2 persoons-)badkamer en een ruime gezamenlijke huiskamer met open keuken. De woning is gelijkvloers en heeft een eigen balkon. De sfeer is gemoedelijk, er wordt veel met elkaar gedeeld maar iedereen heeft de ruimte om zijn eigen ‘ding’ te kunnen doen.

Wonen met een groep
Volwassenen
In een mooie, gezellige woonwijk
Rustig gelegen

Locatiegegevens

Van Wassenaerplein 1A
2461 RN   Langeraar

Aanmelden voor een woonplek?

Vul vrijblijvend het oriëntatieformulier in. Wij nemen daarna telefonisch contact met je op om samen de mogelijkheden te bespreken.

Wassenaerplein 1A voor wie?

In de woning is 24 uur per dag begeleiding aanwezig maar deze is niet altijd in het directe zicht. Dit brengt de vraag naar enige zelfstandigheid met zich mee. Er wordt verwacht dat jij in staat bent jezelf enigszins te kunnen vermaken. Het niveau van functioneren ligt midden tot hoog. Er zijn verschillende psychiatrische kenmerken aanwezig zoals autisme.
Er kan ondersteuning geboden worden bij Algemeen Dagelijkse levensverrichtingen (ADL), volledige overname van ADL handelingen gaan in overleg.

Dagbesteding de Wensput

In ons gebouw is Dagbesteding De Wensput gevestigd, speciaal ontworpen voor mensen die niet ergens anders aan dagbesteding kunnen deelnemen. De dagbesteding biedt een veilige omgeving waar je vrij kunt rondlopen. Wij voorzien persoonlijke begeleiding met de nadruk op gezelligheid. De activiteiten in De Wensput omvatten beweging, zoals wandelen, fietsen (duofiets en fietslabyrinth), wekelijkse beweeggym, en zwemmen in Nieuwveen. Muziek, spelletjes, bakken/koken, en het gebruik van de snoezelkamer maken ook deel uit van het programma. Voor ontspanning is er zelfs een bubbelbad beschikbaar. Je kunt deelnemen aan verschillende dagdelen en indien nodig tussendoor naar je eigen slaapkamer gaan om te rusten. Bij De Wensput is er altijd toezicht aanwezig.

Woonomgeving

  • Een landelijke ligging
  • Op loopafstand van het voetbal veld, de spar, pinautomaat (niet in de avonduren), kapper, gemak winkel, Rooms- Katholieke kerk en een hertenkamp.
  • Rustig gelegen in een mooie, gezellige wijk.
  • Landgoed Ursula is op 4 km afstand.

Aanmelden in drie stappen

1

Gegevens invullen

Wil jij jezelf of iemand anders aanmelden?
Vul allereerst in het oriëntatieformulier je gegevens in.

2

Telefonisch contact

Daarna word je binnen vijf werkdagen door ons gebeld. Samen bespreken we de mogelijkheden.

3

Aanmelden

Kunnen wij bieden wat jij zoekt? Dan ontvang je van ons een uitgebreid aanmeldformulier om de aanmelding concreet te maken.