Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Woonkamer Wassenaerplein 1B
Wassenaerplein 1B in Langeraar

Op Wassenaerplein 1B wonen cliënten met dementie en/of lichamelijke problemen. Door middel van positieve begeleiding bieden wij je een warme, liefdevolle en veilige leefomgeving. We koken de maaltijden zelf op de woning in samenspraak met onze buurgroep. je kiest daarbij zelf het weekmenu uit.

Wonen met een groep
Volwassenen, ouderen
Rustig gelegen
In een mooie, gezellige woonwijk

Locatiegegevens

Van Wassenaerplein 1B
2461 RN   Langeraar

Aanmelden voor een woonplek?

Vul vrijblijvend het oriëntatieformulier in. Wij nemen daarna telefonisch contact met je op om samen de mogelijkheden te bespreken.

We begeleiden je hier bij het ouder worden. Je woont in een (gesloten) woning met een huiselijke en veilige sfeer. We betrekken je bij dagelijkse taken en bieden je een zinvolle dagbesteding, deze kan plaatsvinden binnen het Van Wassenaerplein, of er buiten.
Je krijgt alle zorg die je nodig hebt, zoals hulp bij wassen, aankleden en eten en we werken hier met de Methode Urlings, geduldig en liefdevol. We zorgen voor een comfortabele “oude dag”.

Dagbesteding de Wensput

In ons gebouw is Dagbesteding De Wensput gevestigd, speciaal ontworpen voor mensen die niet ergens anders aan dagbesteding kunnen deelnemen. De dagbesteding biedt een veilige omgeving waar je vrij kunt rondlopen. Wij voorzien persoonlijke begeleiding met de nadruk op gezelligheid. De activiteiten in De Wensput omvatten beweging, zoals wandelen, fietsen (duofiets en fietslabyrinth), wekelijkse beweeggym, en zwemmen in Nieuwveen. Muziek, spelletjes, bakken/koken, en het gebruik van de snoezelkamer maken ook deel uit van het programma. Voor ontspanning is er zelfs een bubbelbad beschikbaar. Je kunt deelnemen aan verschillende dagdelen en indien nodig tussendoor naar je eigen slaapkamer gaan om te rusten. Bij De Wensput is er altijd toezicht aanwezig.

Woonomgeving

  • Een landelijke ligging
  • Op loopafstand van het voetbalveld, de supermarkt, pinautomaat (niet in de avonduren), kapper, gemak winkel, Rooms Katholieke kerk en een hertenkamp.
  • Rustig gelegen in een mooie, gezellige wijk.
  • Landgoed Ursula is op 4 km afstand.

 

Aanmelden in drie stappen

1

Gegevens invullen

Wil jij jezelf of iemand anders aanmelden?
Vul allereerst in het oriëntatieformulier je gegevens in.

2

Telefonisch contact

Daarna word je binnen vijf werkdagen door ons gebeld. Samen bespreken we de mogelijkheden.

3

Aanmelden

Kunnen wij bieden wat jij zoekt? Dan ontvang je van ons een uitgebreid aanmeldformulier om de aanmelding concreet te maken.