Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Woonkamer Wassenaerplein 1D
Wassenaerplein 1D in Langeraar

Op Wassenaerplein 1D wonen ouder wordende cliënten. De zorgvraag is uiteenlopend: de een heeft wat meer hulp nodig bij de Algemeen Dagelijkse levensverrichtingen (ADL) dan de ander. Er is de hele dag begeleiding aanwezig.

Wonen met een groep
Volwassenen
In een mooie, gezellige woonwijk
Rustig gelegen

Locatiegegevens

Van Wassenaerplein 1D
2461 RN   Langeraar

Aanmelden voor een woonplek?

Vul vrijblijvend het oriëntatieformulier in. Wij nemen daarna telefonisch contact met je op om samen de mogelijkheden te bespreken.

Algemeen

Op Wassenaerplein 1D wonen ouder wordende cliënten. De zorgvraag is uiteenlopend: de een heeft wat meer hulp nodig bij de ADL dan de andere. Er is de hele dag begeleiding aanwezig. Je hebt een eigen slaapkamer, gedeelde (twee persoons-)badkamer en een ruime gezamenlijke huiskamer met open keuken. De woning is gelijkvloers en heeft een eigen balkon. Je woont op de 2e verdieping. Ook is is een lift en trap aanwezig.

Overdag ga je werken, dit doe je op de Wensput of op Langoed Ursula. Wanneer wij op Langoed Ursula werken, gaan wij daar met de taxi naar toe.

Voor wie?

Op Wassenaerplein 1D wonen mensen met een psychiatrische problematiek met middel tot hoog niveau.
We begeleiden je hier bij het ouder worden. Je woont in een woning met een huiselijke en veilige sfeer. We helpen je bij de dagelijkse taken.
Zo blijf je zo vitaal en ook zo zelfstandig mogelijk. Maar je krijgt ook alle zorg die je nodig hebt zoals hulp bij het douche en aankleden.
Ook kunnen we 24 uur per dag toezicht houden. 

Dagbesteding de Wensput

In ons gebouw is Dagbesteding De Wensput gevestigd, speciaal ontworpen voor mensen die niet ergens anders aan dagbesteding kunnen deelnemen. De dagbesteding biedt een veilige omgeving waar je vrij kunt rondlopen. Wij voorzien persoonlijke begeleiding met de nadruk op gezelligheid. De activiteiten in De Wensput omvatten beweging, zoals wandelen, fietsen (duofiets en fietslabyrinth), wekelijkse beweeggym, en zwemmen in Nieuwveen. Muziek, spelletjes, bakken/koken, en het gebruik van de snoezelkamer maken ook deel uit van het programma. Voor ontspanning is er zelfs een bubbelbad beschikbaar. Je kunt deelnemen aan verschillende dagdelen en indien nodig tussendoor naar je eigen slaapkamer gaan om te rusten. Bij De Wensput is er altijd toezicht aanwezig.

Woonomgeving

  • Een landelijke ligging.
  • Op loopafstand van het voetbalveld, een supermarkt, pinautomaat (niet in de avonduren), kapper, een Rooms Katholieke kerk en een hertenkamp.
  • Rustig gelegen in een mooie, gezellige wijk.
  • Landgoed Ursula is op 4 km afstand.

Aanmelden in drie stappen

1

Gegevens invullen

Wil jij jezelf of iemand anders aanmelden?
Vul allereerst in het oriëntatieformulier je gegevens in.

2

Telefonisch contact

Daarna word je binnen vijf werkdagen door ons gebeld. Samen bespreken we de mogelijkheden.

3

Aanmelden

Kunnen wij bieden wat jij zoekt? Dan ontvang je van ons een uitgebreid aanmeldformulier om de aanmelding concreet te maken.