Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Buitenkant van het pand
Waterviolier B en D in Den Haag

De waterviolier 10 is een levensbestendige woning in de wijk Ypenburg, waar 24 uurs zorg wordt geboden. Er wonen oudere cliënten met zeer uiteenlopende niveaus van verstandelijke beperkingen en bijkomende beperkingen (zoals bijvoorbeeld visus, gehoor, psychische problemen). Wij bieden op de Waterviolier tevens palliatieve zorg en terminale zorg.

Wonen met een groep
Ouderen
Rolstoeltoegankelijk
Specialistische zorg en therapie

Locatiegegevens

Waterviolier 10
2498 ES   Den Haag

Aanmelden voor een woonplek?

Vul vrijblijvend het oriëntatieformulier in. Wij nemen daarna telefonisch contact met je op om samen de mogelijkheden te bespreken.

Zo vitaal mogelijk leven

Onze begeleiding is vooral gericht op ‘aangename, comfortabele laatste levensfase’, waarin het welzijn van de cliënt centraal staat. De nadruk ligt op in stand houden van vaardigheden en /of acceptatie van achteruitgang.
Oftewel: leven met behoud van vitaliteit en functionaliteit.

Wij zorgen ervoor dat de cliënt zich zo comfortabel mogelijk voelt: dus geen pijn of ongemakken heeft en zich prettig voelt in zijn/haar eigen huis. Het psychisch welbevinden van de cliënt speelt hierbij een belangrijke rol. Er heerst een rustige sfeer, samen bekijken wij foto´s van vroeger of vertellen verhalen. Een aantal cliënten bezoekt, veelal parttime, de dagbesteding. Tevens is er de dagbesteding aan huis een aantal dagen per week aanwezig. Ook is er een breed aanbod aan activiteiten op de woning. Deze activiteiten worden zowel individueel als in groepsverband aangeboden.

Zo ziet je huis eruit

Wij bieden zorg vanuit 4 kleinschalige woongroepen, 2 op de begane grond en 2 op de eerste verdieping. Op de eerste verdieping is  er tevens een ruimte voor de nachtdienst die iedere nacht aanwezig is op de locatie. Alle woningen hebben een woonkamer, keuken, badkamers, eenpersoonskamers en een appartement. De inrichting is huiselijk en passend bij de leeftijd. Ook zijn er grote ruimtes voor activiteiten. De woningen zijn toegankelijk voor rolstoelen en er is een lift. Beide woningen hebben een grote tuin.

Woonomgeving

  • in woonwijk
  • vlak bij groene buurtschap Craeyenburch
  • specialistische zorg en therapie (zoals fysiotherapie, ergotherapie en logopedie)
  • zwembad
  • sportzaal
  • manege
  • sport- en hobbyclubs
  • centra voor dagbesteding
  • belevingscentrum met kassen en tuinen

 

Foto's van woonlocatie Waterviolier B en D in Den Haag

Buiten bij Waterviolier B en D Slaapkamer van Waterviolier B en D Tuin van Waterviolier B en D
Woonkamer van Waterviolier B en D Woonkamer van Waterviolier B en D
Buiten bij Waterviolier B en D Slaapkamer van Waterviolier B en D Tuin van Waterviolier B en D Woonkamer van Waterviolier B en D Woonkamer van Waterviolier B en D

Aanmelden in drie stappen

1

Gegevens invullen

Wil jij jezelf of iemand anders aanmelden?
Vul allereerst in het oriëntatieformulier je gegevens in.

2

Telefonisch contact

Daarna word je binnen vijf werkdagen door ons gebeld. Samen bespreken we de mogelijkheden.

3

Aanmelden

Kunnen wij bieden wat jij zoekt? Dan ontvang je van ons een uitgebreid aanmeldformulier om de aanmelding concreet te maken.