Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Clienten van Restaurant en servicegroep Ipse de Bruggen
Restaurant en servicegroep Ipse de Bruggen

Werken bij het Servicekantoor

Locatiegegevens

Louis Braillelaan 42
2719 EK Zoetermeer

Openingstijden

Maandag tm vrijdag

van 09:00-16:00 uur

Sinds augustus 2014 bestaat het Servicekantoor in Zoetermeer en zijn we zowel in het bedrijfsrestaurant als op de servicegroep werkzaam als dagbesteding. Binnen de twee werkplekken werken van maandag t/m vrijdag mensen met een verstandelijke beperking. De werktijden zijn van 9.00 tot 16.00. Het aantal dagen dat zij bij ons werken, is per medewerker verschillend. Dit kan variëren tussen de 1 of 5 dagen in de week. We kijken in het sollicitatiegesprek per persoon wat de mogelijkheden zijn en wat het beste aansluit op zijn/haar wensen.

Een combinatie van beiden werkplekken is mogelijk. We beginnen meestal met proefdagen op beide werkplekken om zo te kijken wat het beste past en wat als het leukste ervaren wordt. Na de proefperiode kijken we samen of we starten met werken en wat de verdeling van de dagen/werkplekken wordt.

Cliënt bij restaurant en servicegroep Ipse de Bruggen in Zoetermeer
Cliënt bij restaurant en servicegroep Ipse de Bruggen in Zoetermeer

Het Servicekantoor is een werkplek waarbij wij als begeleiders de cliënten zoveel mogelijk stimuleren om zelfstandig te werken. Wij bieden de cliënten hierbij duidelijkheid en structuur door o.a. het gebruik van een planbord waar de cliënten kunnen zien wat voor taken er gedaan kunnen worden. Op deze manier kunnen zij hun vaardigheden verder ontwikkelen.

Er zijn mogelijkheden voor cursussen en begeleiding in het werk, maar het is ook een werkplek om (zoveel mogelijk) zelfstandig te werken en je op deze manier voor te bereiden op eventueel een baan in een bedrijf.

Wij zijn ook bezig om gebarentaal te leren!


Een leuke werkplek waar je je kan ontwikkelen, waar je veel mensen zult ontmoeten en elke dag weer anders is.