Wega 16
  • Plaats: Waddinxveen
  • Zorgtype: Wonen
  • Doelgroep: Volwassenen

Begeleid wonen in Waddinxveen - Wega 16


Op Wega 16 wonen volwassenen met een verstandelijke beperking. Het is een warme, gezellige en veilige leefomgeving waar je jezelf mag zijn. Jij, als cliënt, staat centraal. Dit houdt in dat jij jezelf kan ontwikkelen, je capaciteiten kan benutten en je wensen en dromen kan realiseren. We gaan uit van je eigen kracht en mogelijkheden en dat van jouw netwerk. Wij ondersteunen jou om de regie over jouw eigen leven te voeren. We weten dat leven en leren gepaard gaat met risico’s. Met jou, jouw (wettelijk) vertegenwoordiger en jouw netwerk bekijken hoe we met die risico’s omgaan. Het gevoel van saamhorigheid binnen Wega 16 is groot en we doen graag dingen samen. Met elkaar maken we Wega 16 tot een thuis.

Zelfbepaling en acceptie zijn onze kernwoorden.

Leren en groeien

De begeleiders zorgen voor een vaste dagindeling. Dat geeft je houvast. Ze begeleiden je bij gewone dagelijkse dingen en bij het omgaan met anderen. Ze moedigen je ook aan om mee te helpen in huis, bijvoorbeeld met boodschappen doen, koken of de vaatwasser inruimen. In je vrije tijd kun je naar een sport- of hobbyclub gaan.

Zo ziet je huis eruit

Wega 16 is een woning met een besloten tuin. We hebben een gezamenlijke huiskamer, keuken, badkamers en toiletten. Je krijgt een eigen slaapkamer.

Woonomgeving

  • in de wijk Zuidplas
  • vlak bij een winkelcentrum
  • vlakbij een centrum van Ipse de Bruggen met een activiteitencentrum en (para)medische diensten
Terug naar het overzicht

Extra foto's van Wega 16

Top