Kalandermolen 40
  • Plaats: Maassluis
  • Zorgtype: Wonen
  • Doelgroep: Volwassenen

Begeleid wonen in Maassluis- Kalandermolen 40

Op Kalandermolen 40 wonen volwassenen met een matig tot ernstig meervoudige beperking. De bewoners hebben allerlei uiteenlopende beperkingen zoals autisme en lichamelijke beperkingen.

Veilig en comfortabel wonen

Je krijgt hier een veilige en gezellige woonplek, waar jij je thuis mag voelen.
Overdag ga je naar dagbesteding om daarna op deze woonplek thuis te komen. We stimuleren wat jezelf kan en accepteren waar je minder sterk in bent, bijvoorbeeld je mee laten helpen in het huishouden of begeleiden in je algemeen dagelijks leven enzovoort.
Je voelt je hier veilig en kan jezelf zijn, de regie over je eigen leven heb je zelf in handen. Jij bepaalt, als begeleiding kunnen we jou hierin begeleiden waar nodig is.

Ook doen we regelmatig leuke activiteiten met zijn allen of met een kleiner groepje.

Kortom; hier kan jij op een fijne, veilige manier samenleven.

Zo ziet het huis eruit

De kalandermolen 40 is een woning met 3 verdiepingen met 9 slaapkamers en 3 badkamers en een gezamenlijke ruime huiskamer. De huiskamer is sfeervol ingericht en er is een afgesloten tuin. Je krijgt een eigen slaapkamer. De begane grond is drempelvrij, er is geen lift aanwezig.

Woonomgeving

De Kalandermolen 40 is gelegen in een woonwijk vlakbij een winkelcentrum. In de direct omgeving bevinden zich een groot meer, een park en een manege.

 

Terug naar het overzicht
Top