Centrum Campus Oosterheem
  • Plaats: Zoetermeer
  • Zorgtype: Wonen
  • Doelgroep: Volwassenen

Begeleid wonen in Zoetermeer - Centrum Campus

In Centrum Campus wonen jongvolwassenen met een verstandelijke beperking en een gehoorbeperking. Je woont hier in een groepswoning of in een appartement. Centrum Campus is een initiatief van Ipse de Bruggen en Audiologisch centrum Koninklijke Kentalis. Alle begeleiders zijn gebarentaalvaardig.

Huiselijk en beschermd leven

We bieden je een veilige en fijne plek om te wonen. Je kunt hier doorgroeien naar zelfstandig wonen in een appartement. Er zijn twee groepswoningen. In de ene groep bieden we je veel structuur. In de andere groep leer je stap voor stap zelfstandig wonen. Als je in een appartement woont, krijg je begeleiding vanuit een steunpunt. Daar kun je ’s avonds ook koken en eten.

Zo ziet je huis eruit

Op de tweede etage zijn twee groepswoningen. Beide groepswoningen hebben een gemeenschappelijke huiskamer, keuken en terras. Je krijgt hier een eigen zit-slaapkamer. 
Op de derde en vierde etage zijn veertien appartementen met een gezamenlijk steunpunt (met een groot terras). Alle woningen zijn aangepast voor mensen met een auditieve beperking. 

Woonomgeving

  • in het nieuwe winkelcentrum Oosterheem, Zoetermeer.

Folder Centrum Campus

Terug naar het overzicht

Extra foto's van Centrum Campus Oosterheem

Top