Dagbesteding Bisnis Zoetermeer
  • Plaats: Zoetermeer
  • Zorgtype: Werk en dagbesteding
  • Doelgroep: Volwassenen

Dagbesteding Bisnis Zoetermeer

Bij Bisnis Zoetermeer begeleiden we jongeren en ouderen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking op verschillende werkplekken. De groepen zijn ingedeeld in behoeftes en interesses van de cliënten.

Houtbewerking

Binnen de houtbewerking worden verschillende mooie houtproducten gemaakt. Jij werkt hier in je eigen tempo en kan verschillende activiteiten uitvoeren, denk hierbij aan zagen, schuren, timmeren en boren. Naast onze vogelhuisjes en onze kindermeubels werken wij ook met opdrachten.

Industrie

Binnen de afdeling industrie worden verschillende industriële werkzaamheden verricht. Hierbij kun je denken aan het insteken van kaartjes, schoon krabben van spiegels en doosjes vouwen. Er is de mogelijkheid om zelfstandig aan een klus te werken of samen met collega’s. De industriegroep is een gezellige groep waar altijd bedrijvigheid heerst. Uiteraard wordt er rekening gehouden met jouw mogelijkheden en wensen. Er worden dagelijks vaste werkzaamheden gedaan.

Keramiek

Op de keramiekgroep worden bollen en beestjes gemaakt van klei, deze heb je misschien wel eens gezien op onze locaties of op de Webshop. De werkzaamheden zijn kleien en glazuren en je leert werken met de technieken van de materialen. Op de keramiekgroep mag je op je eigen tempo creatief bezig zijn. Wij werken met opdrachtgevers en rond de feestdagen natuurlijk met thema’s.

Pimp & Paint

Op de Pimp & Paint worden de producten die op de houtbewerking worden gemaakt geverfd. Wij geven het product een stukje sfeer mee. Naast het verven van deze producten knappen wij oude meubels op. Op de Pimp & Paint ben je erg creatief bezig. De werkzaamheden verschillen van schuren tot verven. Bij Pimp & Paint gaat het om leuk, zonder werkdruk mooie producten te maken.

Servicegroep

De Servicegroep werkt zelfstandiger dan de andere groepen. Als deelnemer op de Servicegroep werk je grotendeels alleen. De werkzaamheden die je uitvoert kunnen zijn; rond gaan met de presentielijst, kantine werkzaamheden zoals koffie zetten en de vaatwasser inruimen. Maar ook het schoonhouden van de ruimtes en training krijgen om achter de balie te werken.

Werktijden

De werktijden op Bisnis zijn van 09:00 tot 15:30 uur.

Werkomgeving

•    Een groot activiteitencentrum met meerdere groepen
•    Mooie, ruim opgezette en lichte werkplaatsen
•    Sfeervolle kantine
•    Mogelijkheid tot trainingen en cursussen

Terug naar het overzicht

Extra foto's van Dagbesteding Bisnis Zoetermeer

Top