Van Wassenaerplein 1C

Algemeen

Op Van Wassenaerplein 1C wonen zes cliënten tussen de 55 en 80 jaar. De begeleiding biedt ondersteuning daar waar nodig is. Hierbij wordt gekeken naar jouw wensen en mogelijkheden. De cliënten hebben verschillende hulpvragen. Door het moderne gebouw en professionele begeleiding wordt iedere cliënt volgens eigen behoefte begeleid. Ook lichamelijke hulpvragen kunnen goed worden ondersteund. Wij wonen op de eerste verdieping. Er is een trap en een lift in het gebouw aanwezig.

Zo vitaal mogelijk

We begeleiden je hier bij het ouder worden. Je woont in een woning met een huiselijke en veilige sfeer. We betrekken je bij dagelijkse taken en bieden je een zinvolle dagbesteding, deze kan plaatsvinden binnen het van Wassenaerplein of er buiten.
Zo blijf je zo vitaal en ook zo zelfstandig mogelijk. Maar je krijgt ook alle zorg die je nodig hebt, zoals hulp bij wassen, aankleden en eten.

Woonomgeving

  • Verbonden met zorgcentrum Wijdezorg, locatie de Aarhoeve in het dorp Langeraar.
  • Een landelijke ligging.
  • Op loopafstand van het voetbalveld, een supermarkt, een pinautomaat (niet in de avonduren), kapper, gemakswinkel, Rooms Katholieke kerk en een hertenkamp.
  • Rustig gelegen in een mooie, gezellige wijk.
  • Landgoed huize Ursula is op 7 km afstand.
Terug naar het overzicht
Top