Van Wassenaerplein 1E

Algemeen

Op het van Wassenaerplein 1 E wonen 6 ouder wordende cliënten. De woning is rolstoeltoegankelijk. De zorgvraag is uiteenlopend, er wordt passende hulp aangeboden. Er is de hele dag begeleiding aanwezig.
Ieder heeft een eigen slaapkamer, gedeelde badkamer (2 pers.) . Er is een ruime gezamenlijke huiskamer met open keuken. De woning is gelijkvloers en heeft een eigen balkon. Wij wonen op de 2e verdieping. Er is een lift en trap aanwezig.
Overdag gaan wij werken, dit doen wij op de Wensput of op Huize Ursula. Wanneer wij op Huize Ursula werken, gaan wij daar met de taxi naar toe.

Van Wassenaerplein 1E voor wie?

Op het v. Wassenaerplein 1 E wonen mensen met een psychiatrische problematiek van matig tot midden niveau. De zorgvraag kan heel verschillend zijn, maar we begeleiden een ieder op de manier die hij/zij nodig heeft. We begeleiden je hier bij het ouder worden. Je woont in een woning met een huiselijke en veilige sfeer. We helpen je bij de dagelijkse taken.
Zo blijf je zo vitaal en ook zo zelfstandig mogelijk. Maar je krijgt ook alle zorg die je nodig hebt, zoals hulp bij het douche, aankleden.

Woonomgeving

• Verbonden met zorgcentrum Wijdezorg, locatie de Aarhoeve in het dorp Langeraar.
• Een landelijke ligging
• Op loopafstand van het voetbal veld, de spar, pinautomaat (niet in de avonduren), kapper, gemak winkel, Rooms- Katholieke kerk en een hertenkamp.
• Rustig gelegen in een mooie, gezellige wijk.
• Landgoed huize Ursula is op 7 km afstand.

Terug naar het overzicht
Top