Dagbesteding De Gilde
  • Plaats: Nootdorp
  • Zorgtype: Werk en dagbesteding
  • Doelgroep: Volwassenen

Dagbesteding in Nootdorp – Dagbesteding De Gilde

Bij dagbesteding De Gilde staan in contact zijn en beleving en actief zijn centraal. De dagbesteding is geschikt voor (jong)volwassenen en ouderen met een ernstig tot matig verstandelijke en/of meervoudige beperking. In dit vernieuwde pand gelegen in een bedrijventerrein in Nootdorp, is er aandacht voor jou als individu, maar hangt er ook een goede groepssfeer. De ontwikkelingsniveaus zijn zeer divers. Zo kun je terecht in groepen waar er meer zelfstandigheid is en groepen die meer begeleiding en/of intensievere zorg nodig hebben.  

Goed leven  

Ieder mens heeft recht op een goed leven. Zo werken wij o.a. met het LACCS-programma om je zo goed mogelijk te begeleiden. LACCS staat voor de volgende vijf leefgebieden; Lijf, Alertheid, Contact, Communicatie en Stimulerende tijdsbesteding. Daarnaast ondersteunen we je in het behouden van eigen regie, ontwikkeling en het laten uitkomen van wensen.  

Om de begeleiding optimaal te houden overleggen wij regelmatig en maken wij afspraken met ouders en verzorgers en een team van deskundigen. Ook zorgen wij voor een goed geschoold team. 

Een beeld van de Gilde 

Ben je slecht ter been of rolstoel gebonden, dan kan je de lokalen op de begane grond bezoeken. Je krijgt gerichte begeleiding bij het behouden van vaardigheden, het zoeken naar ontspanning of het stimuleren van ontwikkeling. Met hierbij volledige ondersteuning bij de algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL).

Ben je goed ter been en kan je gebruik maken van de trap in het pand, dan kan je de eerste etage bezoeken. Je kan dan binnen een voorspelbare omgeving en structuur aangepast werk verrichten. Met hierbij volledige ondersteuning bij de ADL.  

Openingstijden  

De Gilde is van maandag t/m vrijdag geopend en biedt dagbesteding van 9:00u tot 16:00u.  

Terug naar het overzicht
Top