Westhoek
  • Plaats: Delft
  • Zorgtype: Werk en dagbesteding
  • Doelgroep: Volwassenen

Dagbesteding De Westhoek in Delft 


Bij het gezellige dagactiviteitencentrum De Westhoek in Delft komen dagelijks volwassenen en ouderen met een verstandelijke beperking. 

Rustig en comfortabel werken

Bij dagbesteding De Westhoek worden alle activiteiten aangepast aan jouw eigen tempo, zo kun je altijd met alles meedoen. Of je nu alles zelf wilt doen of alleen wilt meebeleven, alles kan.
Er zijn vier basisgroepen. Als je bij ons binnen komt, kijken wij welke groep het beste bij je past. Binnen de groepen is er altijd ruimte om zelf een activiteit te doen. Je kunt bijvoorbeeld kussens maken, puzzelen, tekenen, borduren, haken, met de tablet werken, knutselen of schilderen.

Maar we doen ook vaak activiteiten in groepsverband zoals koken en bakken, muziek maken, knutselen, bewegen et cetera. Als je wilt kan je ook industrieel werk doen, zoals schroefjes in een zakje doen. 
Veel deelnemers hebben op een andere locatie gewerkt maar willen het nu rustiger aan doen, of dichter bij huis werken. Op dagbesteding De Westhoek kun je blijven tot je echt niet meer wilt werken. Ook als je gaat dementeren kun je bij ons blijven.

De bijzonderheden van De Westhoek

Er heerst een gezellige sfeer en we vinden bewegen belangrijk. We staan bekend om onze persoonlijke begeleiding en warme zorg. Onze locatie ligt in een woonomgeving met winkels in de buurt. We doen regelmatig samen boodschappen of wandelen in de buurt. Wil je niet naar buiten maar wil je wel bewegen? Dan hebben wij tal van mogelijkheden om binnen te bewegen, zoals een hometrainer met beeldscherm en een ‘beweeg-tv’.

Omgeving

  • De Ruimte is licht en rolstoeltoegankelijk. 
  • Er is een buitenterras en een beschutte buitenplaats.
  • Er is een kleine snoezel-relaxkamer.
  • De dagbesteding zit vlak bij het station, daar kijken we met liefhebbers af en toe naar de treinen.

Openingstijden

Onze locatie is geopend van 9:30 tot 14:40 uur. Ideaal als je niet te lang van huis wilt zijn.

Interesse?

Wil je meer informatie of graag komen werken op de dagbesteding De Westhoek in Delft?
Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 015 256 01 53 of stuur een e-mail.

Terug naar het overzicht

Extra foto's van Westhoek

Top