Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Pand waar dagbesteding Netwerk gevestigd is
Dagbesteding Netwerk

Vind je het leuk om creatief bezig te zijn of kom je om het “echte” werk te ervaren? Misschien is werken bij Netwerk dan iets voor jou!

Dagbesteding
Vakgericht
18-80 jaar
In een rustige woonwijk

Locatiegegevens

JA Heijwegenlaan 9-11
3201 KH Spijkenisse

Openingstijden
Maandag tot en met vrijdag

09:00-15:30 uur

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over onze dagbestedingslocaties? Of heb je een vraag? Vul het contactformulier in.

Of bel 0800 99 88 777

Aanmelden voor zorg?

Wil jij jezelf of iemand anders aanmelden voor dagbesteding bij Ipse de Bruggen? Vul vrijblijvend het aanmeldformulier in.

Ben je tussen de 18 en 80 jaar oud  en heb je een verstandelijke beperking dan is er een plekje voor jou op dagbestedingslocatie Netwerk.

Er zijn diverse groepen waar je kunt werken. Combineren is mogelijk.
Je werkt zelfstandig en ook samen in een groep.

Bij Netwerk kijken wij naar wat jij wil, kan en leuk vindt en of je nieuwe dingen kunt leren.

Groeien en Leren

Bij Netwerk hebben wij verschillende groepen. Deze groepen staan hieronder kort en bonding uitgelegd.

 • Kantinegroep
  Op de kantine ben je bezig met diverse werkzaamheden rondom lunch en koffiepauzes. Denk hierbij aan koffie/thee zetten, tafels dekken/afruimen afwas en allerlei schoonmaakwerkzaamheden. Er wordt ook service verleend aan andere groepen die hulp nodig hebben bij de bovenstaande werkzaamheden. Daarnaast werkt 1 cliënt als baliemedewerker die gasten ontvangt, telefoon opneemt en diverse lichte administratieve werkzaamheden uitvoert.

 • Productiegroep
  Bij de productgroep doe je vooral inpakwerkzaamheden zoals schroeven verpakken, doosjes vouwen, wegen, dichtplakken en verpakken van de doosjes. Ook gehoorbescherming monteren en verpakken behoort tot de werkzaamheden. Dit is dus het stukje ”echte”werk in een beschermde omgeving.

 • Varia Senior
  Op deze groep bieden we jou vooral rust, ruimte en tijd om de dingen op je eigen tempo en beleving te kunnen doen.  We trainen je geheugen en stimuleren jou te bewegen.

 • Varia jong
  Werkgroep Varia jong is er voor je als je net van school afkomt e n nog niet precies weet wat je leuk vindt om te doen als het gaat om activiteiten. Je krijgt hier zowel persoonlijke begeleiding als ook in groepsverband. De activiteiten zijn aangepast op je wat jij leuk vindt en wat je kan doen. Hier werk je met een weekprogramma. In deze groep kun je verschillende dingen doen zoals scholing, huishoudelijke taken en bewegingsoefeningen.

 • AB-groep
  Bij de AB-groep kun inpakwerkzaamheden doen in een rustige omgeving. Er wordt gewerkt volgens een vast programma en indien nodig, krijg je een eigen tafel zodat je minder prikkels krijgt. In je dagprogramma wordt gekeken en rekening gehouden met je wensen, mogelijkheden en jouw interesses.

 • Crea-groep
  Hier worden verkoopbare producten gemaakt van (pallet) hout en textiel. De houten producten zijn veelal Home-Deco producten. Deze worden door jou en andere cliënten gezaagd, geschuurd, geverfd. De textiele producten zijn slabben, badcapes en tassen. De afbeeldingen voor de slabben en bad capes worden gestippeld, geborduurd en in elkaar genaaid. Deze handgemaakte
  producten worden op de locatie, facebook en markten verkocht.

 • Kunstgroep
  Bij de Kunstgroep werk jij met verschillende materialen zoals krijt en verf kun jij je creativiteit en kunstzinnige vaardigheden uitoefenen en verder ontwikkelen. Er wordt gewerkt met thema's maar vrije expressie wordt ook erg op prijs gesteld. De kunstwerken worden geëxposeerd binnen en buiten de stichting.

Werkomgeving

 • Lichte ruimtes
 • Begane grond is rolstoeltoegankelijk

Impressie van dagbestedingslocatie Netwerk

Houtbewerken dagbesteding Netwerk Activiteit dagbesteding Netwerk Puzzelen dagbesteding Netwerk
Industrieel werk dagbesteding Netwerk Lokaal dagbesteding Netwerk
Houtbewerken dagbesteding Netwerk Activiteit dagbesteding Netwerk Puzzelen dagbesteding Netwerk Industrieel werk dagbesteding Netwerk Lokaal dagbesteding Netwerk