Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Pand waar dagbesteding Netwerk gevestigd is
Dagbesteding Netwerk in Spijkenisse

Bij Netwerk bieden we een plek voor jong en oud.

Dagbesteding
Vakgericht
18-80 jaar
In een rustige woonwijk

Locatiegegevens

JA Heijwegenlaan 9-11
3201 KH Spijkenisse

Openingstijden
Maandag tot en met vrijdag

09:00-15:30 uur

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over onze dagbestedingslocaties? Of heb je een vraag? Vul het contactformulier in.

Of bel 0800 99 88 777

Aanmelden voor dagbesteding?

Vul vrijblijvend het oriëntatieformulier in. Wij nemen daarna telefonisch contact met je op om samen de mogelijkheden te bespreken.

Kom je net van school en weet je nog niet precies wat je leuk vindt? Samen met jou gaan we ontdekken wat je wil en kunt. Je werkt met een weekprogramma zodat je precies weet wat je gaat doen. En wil je nog wat bijleren, dan kan dat!

Voor senioren hebben we een speciale groep. Hier draait alles om rust, ruimte en tijd om alles op je eigen tempo te doen. We zorgen dat je in beweging blijft en trainen je geheugen.

Wie je ook bent, wat je ook komt doen, samen maken we je dag.

Jij maakt het verschil

Bij Netwerk werk je samen in een groep. Onze begeleiders helpen je om daarin jouw weg te vinden. Zij zorgen voor een goede sfeer en vertrouwde omgeving, waarin jij je veilig voelt en geen werkdruk ervaart. Dat vinden wij belangrijk.

Ook kijken zij samen met jou wat je aankunt en of je wellicht hulpmiddelen nodig hebt om je werk te kunnen doen. Vervolgens ga je stap voor stap aan de slag, totdat je jouw werk zoveel mogelijk zelfstandig kunt uitvoeren. Er is altijd iemand aan wie je hulp kunt vragen. Maar hoe fijn is het dat je zoveel zélf kunt?

We kijken naar wat mogelijk is. Wat jij doet is altijd goed. En als jij er niet bent, is ons team niet compleet.

Veel verschillende werkzaamheden bij dagbesteding Netwerk

Er zijn diverse groepen waar je kunt werken. Het is mogelijk om een combinatie te maken in de werkzaamheden; dus dat je op verschillende groepen werkt. 
Netwerk heeft vijf groepen die verschillende werkzaamheden uitvoeren:

   1. Kantinegroep: Op de kantine ben je bezig met diverse werkzaamheden rondom lunch en koffiepauzes. Denk hierbij aan koffie/thee zetten, tafels dekken/afruimen, afwas en allerlei schoonmaakwerkzaamheden. Er wordt ook service verleend aan andere groepen die hulp nodig hebben bij de bovenstaande werkzaamheden. Daarnaast werkt één cliënt als baliemedewerker die gasten ontvangt, telefoon opneemt en diverse lichte administratieve werkzaamheden uitvoert.
   2. Productiegroep: Bij de productiegroep doe je vooral inpakwerkzaamheden, zoals schroeven verpakken, doosjes vouwen, wegen, dichtplakken en verpakken van de doosjes. Ook gehoorbescherming monteren en verpakken behoort tot de werkzaamheden.

   3. Varia: Op deze groep heb je een afwisseling van inspannende- en ontspannende activiteiten in een rustige omgeving met minder prikkels. De verschillende activiteiten op de groep zijn sport en spel, wandelen, puzzelen, muziek, film, knutselen en verven. Ook worden er activiteiten van de andere groepen ondersteund, zoals sorteer- en kantinewerkzaamheden. Kom je net van school? Dan kun jij je hier oriënteren en eventueel uitstromen naar andere groepen.

   4. Varia Senior: Op deze groep bieden we jou vooral rust, ruimte en tijd om de dingen op je eigen tempo en beleving te kunnen doen.  Hier bestaan de activiteiten uit handwerk, lezen, puzzelen, spel, sjoelen, muziek, persoonlijke aandacht en gesprekken.  

   5. CreaKunst-groep: Hier worden verkoopbare producten gemaakt van (pallet) hout. De houten producten zijn veelal Home-Deco producten. Deze worden door jou en andere cliënten gezaagd, geschuurd en/of geverfd. Deze handgemaakte producten worden op de locatie, Facebook en markten verkocht. Ook is er de ruimte om kunst te maken en te werken met verschillende materialen, zoals krijt en verf. Hier kun jij je creativiteit en kunstzinnige vaardigheden uitoefenen en verder ontwikkelen.

Verder belangrijk voor jou om te weten

 • Lichte ruimtes
 • Begane grond is rolstoeltoegankelijk
Video over dagbesteding Netwerk in Spijkenisse

Impressie van dagbestedingslocatie Netwerk

Verven bij dagbesteding Netwerk in Spijkenisse Lachende gezichten bij dagbesteding Netwerk in Spijkenisse Boren bij dagbesteding Netwerk in Spijkenisse
Verven bij dagbesteding Netwerk in Spijkenisse Lachende gezichten bij dagbesteding Netwerk in Spijkenisse Boren bij dagbesteding Netwerk in Spijkenisse

Aanmelden in drie stappen

1

Gegevens invullen

Wil jij jezelf of iemand anders aanmelden?
Vul allereerst in het oriëntatieformulier je gegevens in.

2

Telefonisch contact

Daarna word je binnen vijf werkdagen door ons gebeld. Samen bespreken we de mogelijkheden.

3

Aanmelden

Kunnen wij bieden wat jij zoekt? Dan ontvang je van ons een uitgebreid aanmeldformulier om de aanmelding concreet te maken.