Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Gebouw woonlocatie De Groene Haven in Delft
De Groene Haven in Delft

Bij De Groene Haven bieden wij groepswonen, training naar zelfstandigheid en hebben we sinds kort appartementen waar mensen kunnen samenwonen en toch begeleiding kunnen krijgen.

De begeleiding zit op steenworpafstand. 

Wonen
Vlak bij het oude centrum van Delft
Winkels, terrasjes en bioscoop om de hoek

Locatiegegevens

Groene Haven 9
2627 CB   Delft

Aanmelden voor een woonplek?

Vul vrijblijvend het oriëntatieformulier in. Wij nemen daarna telefonisch contact met je op om samen de mogelijkheden te bespreken.

Groeien en leren

  • Trainingshuis De Groene Haven 
    Hier kun je als jongvolwassen in enkele jaren leren om zo zelfstandig mogelijk te wonen. Je hebt werk of een vorm van dagbesteding. Je leert koken, huishoudelijke taken, maar ook met anderen omgaan. Je kunt altijd (24 uur per dag) terugvallen op begeleiders.
  • De appartementen op de Groene Haven en Crommelinlaan zijn er om samen met iemand te wonen en begeleiders in nabijheid te hebben om op terug te kunnen vallen. Deze samenwerking mag jij met ons aangaan samen met jouw naasten. Samenwonen bij ons betekent dat dit in relatieverband is zoals met je partner, met een familielid of met een goede vriend(in).

Download flyer over Samenwonen 

Wil je meer informatie? Download nu onze folder Samenwonen op de Groene Haven.

Zo ziet je huis eruit

De huizen zien er verschillend uit, maar je krijgt altijd een eigen zit-slaapkamer of appartement. In de groepswoningen is ook een gemeenschappelijke huiskamer en keuken. Het trainingshuis is op de begane grond en heeft een groot terras. De appartementen bevinden zich in een flat met bijna altijd een balkon.

 

Foto's van woonlocatie De Groene Haven in Delft

Woonkamer woonlocatie De Groene Haven in Delft Keuken woonlocatie De Groene Haven in Delft Planbord woonlocatie De Groene Haven in Delft
Woonkamer woonlocatie De Groene Haven in Delft Keuken woonlocatie De Groene Haven in Delft Planbord woonlocatie De Groene Haven in Delft

Aanmelden in drie stappen

1

Gegevens invullen

Wil jij jezelf of iemand anders aanmelden?
Vul allereerst in het oriëntatieformulier je gegevens in.

2

Telefonisch contact

Daarna word je binnen vijf werkdagen door ons gebeld. Samen bespreken we de mogelijkheden.

3

Aanmelden

Kunnen wij bieden wat jij zoekt? Dan ontvang je van ons een uitgebreid aanmeldformulier om de aanmelding concreet te maken.